Openingsuren & Contact » POLITIE UITRUSTING » Politie kogelwerende vesten » Politie plate carriers » Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrier

Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrier

Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrier Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrier

Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrier Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrierTriton NIJ-3A(04) Politie plate carrier Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrierTriton NIJ-3A(04) Politie plate carrier Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrierTriton NIJ-3A(04) Politie plate carrier Triton NIJ-3A(04) Politie plate carrier



€ 564,29

Beschikbaar - Ruime voorraad

-
De Triton plate carrier bevat twee uitwendige zakken vooraan en achteraan om twee beschermende pakketten in te stoppen. De Triton carrier is voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. Deze Triton plate carrier biedt bescherming vooraan en achteraan en niet langs de zijkanten. Dit heeft ook zijn voordelen tijdens de zomer waardoor er een betere ventilatie is langs de zijkanten en de Triton plate carrier dan aanzienlijk frisser is dan een volledige kogelwerende vest. De zijkanten zijn aanzienlijk minder dik dan bij een normale kogelwerende vest met als voordeel dat men hiermee comfortabel een schouderholster, een “inside the pants” holster of een ander discrete holster kan dragen waarbij de kogelwerende vest geen hinder veroorzaakt tijdens het trekken van het wapen.
.
 De Triton heeft een Tabard stijl ontwerp voor het gebruiksgemak en een perfect aanpassen door de door de schouder en buikriemen. De Triton kan ook geüpgraded worden naar NIJ-4 om de Klashnikov munitie te stoppen door er twee harde ballistische platen toe te voegen. Deze Triton Plate carrier is uitgerust met twee NIJ-3A(04) zachte ballistische pakketten van 250x300 mm en is dus in principe vergelijkbaar met een NIJ-3A kogelwerende vest.
-
De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in particulier bezit zijn. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes.
-
Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen normale aanvallen met messen tot 15 Joule.
-
Sizes
X-Small: 30-32
Small: 32-36
Medium: 38-40
Large: 42-44
X-Large: 46-48
XX-Large: 50-52
XXX-Large: 54-56
.
Voor de aankoop van een kogelwerende pakketten is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende vesten onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn! 

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop