Openingsuren & Contact » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » QPC kogelwerende vesten » QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart-kogelwerende vest

QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart-kogelwerende vest

QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart-kogelwerende vest

QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart-kogelwerende vestQPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart-kogelwerende vestQPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart-kogelwerende vest



€ 2 615,38

Uitverkocht

Zware kogelwerende vest tegen FAL, Kalashnikov en scherpschuttersgeweren.
-
De Condor Quick Release Plate Carrier (QPC-NIJ-3A(06)+ NIJ-4 Stand Alone-Zwart) is een zeer praktische carrier die veel te bieden heeft. Vooreerst is de Condor QPC ontwikkeld om zowel zachte ballistische pakketten als harde ballistische platen te dragen.
-
De Condor QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL. De vest is verkrijgbaar in verschillend kleuren waaronder Zwart, Oliv, Coyote, Multicam.
-
De Condor QPC vest kan gebruikt worden een professionele carrier die kan uitgerust worden met onze zacht standaard kogelwerende pakketten en harde ballistische platen als persoonlijke bescherming om naar gevaarlijke streken te reizen.
-
Wij kunnen deze vest voorzien van onze standaard kogelwerende pakketen NIJ-3A(06) van SAT.
.
De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen klasse NIJ-3A 0101.06 van de laatste update, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers .357 SIG en .44 Magnum met normale munitie. Het kaliber .357 SIG is zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie.
-
Voor militaire operaties tegen een vijand die Oost-Europese wapens gebruikt, zoals de operaties in Afghanistan en Irak is dit type beschermingswaarde beslist aan te raden. Sommige van deze Oost-Europese wapens zijn aanzienlijk krachtiger dan het 9x19 mm NATO kaliber (9x19 Russian en 9x21mm Russian), waardoor een zwaardere bescherming geen overbodige luxe is. Door middel van deze nieuwe en zwaardere NIJ-3A(06) kogelwerende pakketten kan me de bestaande oude pakketten van het leger vervangen door nieuwe NIJ-3A(06) pakketten.
-
Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. Dit pakket NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers
-
Tevens kan ons NIJ-3A (06) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Deze kogelwerende vest biedt tevens een minimale bescherming tegen normale aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules.
.
Voor in de QPC kiest men een maat Large zacht kogelwerende pakket.
-
Harde ballistische plaat Level NIJ-IV Stand Alone
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Bij de ballistische harde platen NIJ-4 gaat de staalkern kogel niet door de harde plaat maar bijft hij erin zitten. Dus de harde plaat vangt de kogel op en het maakt dan ook niet uit of er onder deze plaat nog een zachte kogelwerende bescherming gedragen wordt. Het voordeel hiervan is dat er geen trauma verwonding ontstaat door de impakt van de geweerkogel.
.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 3.3 Kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
-


Gerelateerde producten


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop