Webshop » Website vbrbelgium Octrooi Technologie » 9x19AP6.3mm ammo

9x19AP6.3mm Ammo

.
Pantserbogende munitie of staalkern kogels. VBR-Belgium Octrooi 1015378A5 kaliber 9x19 AP 6.3 mm en kogelwerende vesten om deze AP patronen te stoppen
.
VBR-Belgium Munitie octrooi
Ontwikkeld in 2003.

vbremblem80-b
Info pagina:
 Geen enkele munitie of munitieonderdeel kan bij VBR-Belgium aangekocht worden!
.
9x19ap63doos1

Het VBR-Belgium Munitie ontwerp is copyright beschermt
.
kob-2017-500
.

Dit betekend dat deze of een gelijkaardige munitie die valt onder deze octrooibeschrijving niet door derden mag vervaardigd-, ingevoerd- of verdeeld worden in België!

VBR-Belgium 9x19 3m AP video 
.
Het is bij uw keuze van een geschikte kogelwerende vest uitermate belangrijk om op de hoogte te zijn van de bewapening van uw aanvaller. Kogelwerende vesten worden onderverdeeld volgens een bepaalde weerstand die ze kunnen bieden t.o.v. een bepaald soort projectiel.
.
Zo zijn er kogelwerende vesten niveau NIJ-2 , NIJ-3A, NIJ-3 en NIJ-4.
.
Er zijn verschillende soorten pantserborende munitie soorten die in de handel enkel maar voor militair gebruik kunnen aangekocht worden. Al naargelang de constructie van de kogelpunt kunnen die een vrij groot boorvermogen hebben en bepaalde types van kogelwerende vesten doorboren.
Het kogelwerend beschermingsniveau die uitermate geschikt is om deze staalkern kogelpunten te stoppen is het niveau NIJ-4. 
.
Wij hebben verschillende soorten NIJ-4 kogelwerende vesten beschikbaar in onze webshop.
.

Harde ballistische platen NIJ-4
.
platen-sat-set-2-30
.
Kleine kogelwerende zijplaten NIJ-4 Stand Alone
.
Kogelwerende platen NIJ-4 Conj. 250x300mm
.
Kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone 250x300mm
.
.
De meest gebruikte oplossing om staalkern kogelpunten te stoppen is door het gebruik te maken van harde ballistische platen. De harde ballistische platen NIJ-4 zijn verkrijgbaar in onze webshop.
.
.
platecarrier-1-007awit-reeks2
.
Triton plaat drager NIJ-4 Conj.
.
Triton plaat drager NIJ-4 Stand Alone
.
dsc00843-2
.
Operator met 4 harde ballistische platen
.
De meest efficiënte bescherming die ook discreet kan gedragen worden is een plaat drager met 4 harde kogelwerende Stand Alone platen. Waarvan twee grote 250x300mm aan de voorkant en achterkant en dan nog twee kogelwerende zijplaten.
.
.
AP pistoolmunitie en terroristen.
.
De VBR-Belgium AP munitie is niet de enige pantserborende munitie die reeds jaren geleden ontwikkeld werd. Er bestaan verschillende soorten staalkernkogels, echter wijzen wij erop dat deze niet in de gewone handel verkrijgbaar zijn en voorlopig beperkt zijn tot het gebruik bij speciale eenheden.
.
rusaptabel-1kl
.
Net zoals het Kalashnikov aanvalsgeweer geraakt ook de AP munitie meer verspreidt. Wij wijzen er op dat ook het Russische leger een aantal jaren geleden overgestapt is naar het kaliber 9x19mm, zij het dan met een aanzienlijk hogere kamerdruk. 
.
.
.
Er zijn verschillende soorten Russische AP munitie op de markt en als gevolg van de Russische inmenging in het Midden Oosten is het ook te verwachten dat er steeds meer AP munitie in handen van terroristen zal terecht komen. Hoewel zware kogelwerende vesten voorlopig voorbehouden zijn voor speciale eenheden, toch raden wij aan dat alle politieagenten kunnen beschikken over harde ballistische platen NIJ-4 tegen verschillende soorten AP munitie. 
.
.
Anti Kalashnikov vesten - anti AP vesten
.
labelstritonhelm-1-046wit30

Wij hebben nog verschillende andere soorten NIJ-4 kogelwerende vesten verkrijgbaar in onze webwinkel. Men kan met deze vesten NIJ-4 ook de kogels uit Kalashnikov geweren stoppen. Bekijk onze verschillende soorten Anti Kalshnikov kogelwerende vesten of anti AP kogelvrije vesten.
.
Anti-Kalashnikov vesten
.
vbremblem80-b
.


      Loading...