Webshop » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts » Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-Belgium

Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-Belgium

Combat Cut Alpha shirt Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-Belgium
Combat Cut Alpha shirt Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-BelgiumCombat Cut Alpha shirt Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-BelgiumCombat Cut Alpha shirt Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-BelgiumCombat Cut Alpha shirt Combat Cut Alpha shirt zwart VBR-Belgium€ 643,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


2XLarge - Combat Cut Alpha shirt€ 643,00Bekijken
Large - Combat Cut Alpha shirt zwart€ 643,00Bekijken
Medium - Combat Cut Alpha shirt€ 643,00Bekijken
Small - Combat Cut Alpha shirt zwart€ 643,00Bekijken
XLarge - Combat Cut Alpha shirt€ 643,00Bekijken
XSmall - Combat Cut Alpha shirt zwart€ 643,00Bekijken
04A- 7 à 8 Jaar - Combat Cut Alpha shirt zwart€ 620,00Bekijken
06A- 9 à 11 Jaar - Combat Cut Alpha shirt zwart€ 620,00Bekijken
08A- 12 à 14 Jaar - Combat Cut Alpha shirt zwart€ 620,00Bekijken


Combat Cut Alpha shirt

Snijwerende en steekwerende T-shirt anti-steekpartij!
 
• Coolmax voering
• 3 lagen snij- en steekwerende Cutyarn
• Kevlar 3-Way: snijwerend, brandwerend en scheurwerend

Deze anti-steekpartij T-shirt zonder mouwen beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers. Met deze T-shirt maken we een einde aan de discussies over het nut van een snijwerende T-shitt bij een ernstige steekpartij. Deze revolutionaire anti-steekpartij T-shirt is hierdoor met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken.

Deze anti-steekpartij T-shirt is voorzien van een Coolmax binnen voering over de volledige oppervlakte en deze heft twee hoofdfuncties. Ten eerste is het doel van de binnen voering om te beletten dat het snijwerend weefsel in contact komt met de huid. Deze zachte beschermende binnen voering is gemaakt uit een actief Coolmax weefsel die een vochtregulerende werking heeft en de drager een fris en comfortabel gevoel heeft. Het direct contact van de Coolmax met de huid heeft een fris gevoel die erg gewaardeerd wordt tijdens de zomer. Deze snij- en steekwerende T-shirt kan onder of boven de kledij gedragen worden.

Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met een driedubbele snijwerende Cutyarn voering. De driedubbele snijweerstand niveau 5 is absoluut nuttig tegen snijaanvallen met cutter messen, vleesmessen, combat messen en korte Japanse zwaarden. Een driedubbele laag snijwerende Cutyarn betekend ook een driedubbele steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.

Als buitenlaag voor de snij- en steekwerende T-shirt, hebben we gekozen voor een nieuw soort zwarte Kevlar van DuPoint die een 3-Way bescherming bevat, waaronder een snijwerende bescherming niveau 2, een vlam vertragende bescherming en een scheurwerende bescherming. De snijwerende bescherming heeft als doel een goede snijwerende bescherming te bieden tegen een snijdende aanval met een mes. Hierdoor wordt de buitenlaag niet onmiddellijk beschadigd bij een lichte snijdende aanval met een mes. Eveneens draagt de snijwerende Kevlar tot het vergroten van de steekweerstand bovenop de drie lagen snijwerende Cutyarn. De brandvertragende bescherming heeft het voordeel dat er niet onmiddellijk een gat gebrand wordt in the T-shirt als een brandende sigaret in contact komt met de buitenlaag en deze vormt eveneens eenige bescherming bij ernstige brandgevaar. De scheurweerstand bescherming biedt een grotere duurzaamheid in het voordeel van en algemeen duurzaam product.
.
De Combat Cut Alpha Shirt kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmax mesh.  Het veelvuldig wassen heeft geen invloed op de drie snijwerende lagen Cutyarn die als snijwerende en steekwerende bescherming dienen. Natuurlijk raden wij aan de Combat Cut Alpha Shirt droog te bewaren.  
.
Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.
.Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.