Webshop » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts » Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-Belgium

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-Belgium

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-Belgium
Combat Cut Bravo Shirt Full Protection Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-BelgiumCombat Cut Bravo Shirt Full Protection Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-BelgiumCombat Cut Bravo Shirt Full Protection Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-BelgiumCombat Cut Bravo Shirt Full Protection Combat Cut Bravo Shirt Full Protection VBR-Belgium€ 1 256,00 € 1 048,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


2XLarge / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 048,00Bekijken
Large / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 048,00Bekijken
Medium / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 048,00Bekijken
Small / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 048,00Bekijken
XLarge / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 048,00Bekijken
XSmall / Combat Cut Bravo Shirt Full Protection€ 1 048,00Bekijken


.
Combat Cut Bravo shirt Full Protection.
.
Snij- en steekwerende T-shirt volledige bescherming.
.
Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt Full protection met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snij- en steekwerende Cutyarn level 5.
De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5.
.
De buitenkant van deze Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend.
De combinatie van de snij- en steekwerende Kevlar met meerdere lagen snij- en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met messen of scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.
.
Deze Combat Cut Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare en snijwerende hoge kraag. Deze afneembare en snijwerende kraag beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De hals is een van de plaatsen die veel verwond wordt bij steekpartijen.
Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt beschikt binnen in over een zachte Coolmax mesh voering die zacht is en zelf bloot op het lichaam kan gedragen worden. De Coolmax mesh in contact met de huid heeft een goede vochtregulerende werking waardoor de T-shirt fris aanvoelt.
.
Voor wie een goede bescherming wenst tegen steekpartijen, deze Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan reeds een steekwerende vest vervangen maar biedt daarenboven nog een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en de hals. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is dus aanzienlijk meer of een gewone steekwerende vest.
.
De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan ook gebruikt worden tijdens de jacht als een steekwerende bescherming tegen het scherpe gewei van een mannetjeshert.
.
Een steekwerende pakket van drie lagen Cutyarn + 1 laag Kelvar biedt een algemene steekwerende bescherming die ook een bepaalde weerstand bieden tegen granaatscherven of andere rondvliegende projectielen. De Combat Cut Bravo shirt is dan wel geen kogelwerende vest, toch heeft hij een aanzienlijk groter steekweerstand dan gewone militaire kledij. De extra steekwerende bescherming aan de armen en de hals vormen een nuttige bescherming tegen granaatscherven van een mortier, brush granaat
.
De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmax mesh.
Het veelvuldig wassen heeft geen invloed op de drie snijwerende lagen Cutyarn die als snijwerende en steekwerende bescherming dienen. Natuurlijk raden wij aan de Combat Cut Bravo Shirt Full Protection droog te bewaren.
.
Geschikt voor politie, militair en persoonlijke verdediging.
.
maattanel-full-protection

Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

TKMaandag, 16 januari 2017 om 18:59

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Uitermate tevreden van dit product. Altijd gaan passen in de zaak, maten vallen heel klein. Coolmax voering doet wat het moet doen. De vele lagen werken soms in de mouwen wat tegen tijdens aan- en uit trekken. Eenmaal aan, zit het zoals een normale trui. De afneembare hals kan ook als gezichtsbeschermijn dienen en komt zo tot juist onder neus en oren. Kortom, een aanrader. Interne insertplaatsen voor ballistische inserts zouden nog een te overwegen aanpassing kunnen zijn om als optie aan te bieden. In tegenstelling wat je zou denken, is deze vorm van bescherming niet goedkoper geworden na verloop van tijd, dus ook financieel een goede investering. Kost wel wat, maar dan heb je ook iets waar je wat aan hebt en dat ook werkt zonder dat je zelf moet opletten, het is een vorm van verzekering die altijd voor je werkt. Een tevreden klant die dit product nu al enige jaren heeft en sporadisch gebruikt.