Webshop » Broeken » Anti-verkrachting broeken

Anti-verkrachting broeken

VBR-Belgium Tactische snijwerende anti-verkrachting broek kopen, bescherming tegen verkrachtingen, ar wear shorts
.


  Loading...

  .
  .
  VBR-Belgium Tactische snijwerende anti-verkrachting broek
  .
  .oostende-rape
  .
  Meisje (18) verkracht in Oostende, vriend moest toekijken onder bedreiging van een mes. 
  .
  Deze VBR-Belgium Tactische snijwerende anti-verkrachting broek werd ontwikkeld als reactie op het toenemend aantal verkrachtingen in de wereld. Niet alleen in oorlogsgebied maar ook in binnen vreedzame samenlevingen komen verkrachtingen veel voor.
  .
  Universitair onderzoek heeft aangetoond dat hoe meer weerstand men biedt tegen een poging tot verkrachting, hoe meer kans dat de poging tot verkrachting niet voltooid zal worden zonder dat hierdoor nog meer geweld gebruikt zal worden dan dat er voordien al gebruikt werd.
  .
   De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek heeft als doel de drager meer weerbaar te maken tegen de verschillende soorten van seksueel geweld, de penetratie te verhinderen en zo bescherming te bieden tegen dodelijke infectieziekten als HIV en om aanvallen met glas, messen en andere snijdende voorwerpen te verhinderen.
  .

  ar-broek-set-3-30


  Tactische anti-verkrachting broek

  .dsc00746-wit1-41

  Doelgroep voor bescherming;

  - Conflict gebieden en oorlogszones.
  - Vluchtelingen kampen.
  - Bende gerelateerd seksueel geweld
  - Grote publieke bijeenkomsten.,
  - Sport evenementen.
  - Muziek evenementen.
  - Openbare feestelijkheden.
  - Huiselijk geweld.
  - Echtelijke ruzies.
  - Vergroten van het algemeen veiligheidsgevoel bij slachtoffers van verkrachting
  - Algemene snijwerende bescherming van de onderbuik, liesslagaders, geslachtsdelen en bovenkant van de billen.
  .
  koppelarp-1
  .
  Eigenschappen
  .
  De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek is voorzien van vier grote riemlussen waardoor en bijhorende snijwerende riem kan gestoken worden. De tactische functie van de snijwerend riemen en de snijwerend riemlussen is in eerste instantie de anti-verkrachtingsbroek boven de heupen te houden indien er aan getrokken wordt. De riemlussen zijn zodanig geplaatst dat de riem kan dienstdoen als een draagplatform voor verschillende nuttige accessoires die de bescherming van de drager kunnen vergroten. Bij het dragen in oorlogsgebied kan de anti-verkrachtingsbroek ter hoogte van de heupen voorzien worden van een pistool holster met wapen, een mes, pepperspray, een persoonlijk alarm en allerhande uitrustingstasjes.
  .
  Coolmax binnenvoering

  dsc00712-2-30

  De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek is langs de binnenkant voorzien van een zachte actieve Coolmax voering. Deze beschermende Coolmax voering voelt zacht aan op de huid en beschermt de drager tegen wrijvingswonden. De zachte actieve Coolmax voering heeft een vochtregulerende en ademende werking die de transpiratie afvoert en zo onaangename geurtjes vermijdt.

  dsc00621-2-wit-30

  De zachte actieve Coolmax mesh is ingewerkt over de volledige oppervlakte van de binnenkant tot aan de zomen. Vooral de zachte Coolmax mesh aan het kruis zijn van vitaal belang en samen met de speciale constructie zorgt dit voor een aangenaam draagcomfort.
  .
  dsc00713-3-wi-40
  .
  De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek is gemaakt uit een snijwerend materiaal (Cutyarn of Spectra) die een snijweerstand niveau 5 heeft. De grijze Cutyarn is de meest economische versie waarbij de anti-verkrachtingsbroek kan gewassen worden met de machine tot 30°. Het snijwerend materiaal heeft een zeer grote scheurweerstand waardoor men de anti-verkrachtring broek zeer moeilijk van het lichaam kan scheuren of stuk trekken.
  .
  dsc00708wit-1
  .

  De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek biedt een snijwerende bescherming tegen een snijdende aanval met een mes of glasscherf aan de onderbuik, de lies en de bovenkant van de billen. De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek biedt ook een steekwerende bescherming tegen een stekende aanval met een gebroken glazen fles of met een gebroken bierglas waarbij de dader de geslachtsdelen wil verwonden van het slachtoffer.
  .
  broekmaat-1-30

  De VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek is recht gemaakt en voorzien van een elastiek die de broek toesnoert. De broekmaat is de kleinste maat in de taille. Er is dus in principe plaat voor dames met een maatje meer.

  Verkrijgbare maten 

  XS = 32
  S = 34
  M = 36
  L = 38
  XL = 40
  2XL = 42


  dsc00546-4
  .
  Op de VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek zijn vier grote snijwerende lussen waarin er een riem kan gestoken worden. Er zijn twee niveaus lussen boven elkaar waarbij de ene lussen voorzien zijn voor een 50mm brede riem en de andere lussen voor 25mm brede riemen. De anti-verkrachtingsbroek wordt in principe geleverd zonder riemen. De riemen kan men apart bijbestellen. 
  .
  Beschikbare snijwerende riemen
  .
  dsc00553-2-w30
  Snijwerende Cutyarn riem van 50 mm breed en met driepunts sluiting. De gesp is uit kunststof gemaakt.
  .

  Cutyarn snijwerende riem 50mm 
  .
  .
  dsc00603-3-30-mm
  Snijwerende Cutyarn riem van 25 mm breed. De gesp is uit kunststof gemaakt.
  .

  Cutyarn snijwerende riem 25mm 
  .
  .
  dsc00616-3-wit30   

  De zijkanten VBR-Belgium tactische snijwerende anti-verkrachting broek zijn over 100 mm vrij om allerhande accessoires op te hangen.
  .

  dsc00568-2-wit-set
  VBR-Belgium tactische anti-verkrachting met 50mm snijwerende riem en in side the pants wapenholster met Browning High Power
  .
  dsc00583-2-witglock-set

  VBR-Belgium tactische anti-verkrachting met 50mm snijwerende riem en Fobus GL2 Paddle holster metGlock pistool en magazijntas.
  .
  dsc00646-2

  .
  schede met mes : Cold Steel Urban Edge 43XLSS Push Dagge

  alarm-1

  Persoonlijk alarm.
  .
  ar-girl-1
  .

  Opmerking!
  .
  Voor de dames die bij een verkrachting enkele kloppen met blauwe plekken erger vinden dan een penetratie, wijzen wij erop dat en penetratie door een HIV besmet persoon in vele gevallen de dood aan de infectie ziekte als gevolg zal hebben. Het is dus geen optie om zich niet tot het uiterste te verzetten tegen een verkrachting gezien een verkrachting uiteindelijk de dood tot gevolg kan hebben!
  .