Webshop » SECURITY uitrusting » Steek- en kogelwerende Bladerunner carrier » Zwarte discrete carrier met zachte steek- en kogelwerende pakketten NIJ-3A(04)

Zwarte discrete carrier met zachte steek- en kogelwerende pakketten NIJ-3A(04)

Bladerunner Carrier-B-NIJ-3A(04) Zwarte discrete carrier met zachte steek- en kogelwerende pakketten NIJ-3A(04)
Bladerunner Carrier-B-NIJ-3A(04) Zwarte discrete carrier met zachte steek- en kogelwerende pakketten NIJ-3A(04)€ 434,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De lichte Bladerunner carrier met twee steek- en kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) + KR 15J van Sioen. De carrier bevat twee zakken met elastische riemen die kunnen versteld worden met een velcro sluiting en is bedoeld om discreet onder de kledij te dragen.
.
Deze NIJ-3A kogelvrije carrier is een praktische oplossing voor de security sector. De steekwerende en kogelvrije pakketten zijn de NIJ-3A(04)+KR15 Joule met de afmetingen 250x300mm. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9×19 mm en .44 Magnum. Deze kogelwerende pakketten bieden tevens een bescherming tegen aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules. Deze ballistische pakketten bieden ook bescherming tegen granaat scherven en tegen scherven van spijkerbommen. Deze steek- en kogelvrije pakketten bieden een veel ruimer bescherming dan enkel maar steekwerend zijn en zijn ook geschikt als antiterreur bescherming.
.
Het voordeel van deze vest carrier is dat er maar een maat is van XSmall tot 2XLarge en dus kan doorgegeven worden onder security agenten. Het dragen van een carrier die de hartstreek enkel de beschermt tegen een dodelijke steekpartij is veel frisser tijdens de zomer dan het dragen van een 360° beschermende traditionele steek- en kogelwerende vest.
.
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.