Snijwerende handschoenen voor bewakingsagenten

Ideaal zou natuurlijk zijn dat een handschoen zo dun mogelijk is met een zo groot mogelijke beschermingsniveau. Echter hoe groter het beschermingsniveau, hoe dikker en hoe stijver de handschoen wordt.

Politiehandschoenen Turtleskin zijn de dunste naaldwerende handschoenen op de markt. Ze zijn heel comfortabel en sluiten goed aan rond de hand. Ze zijn ideaal om wapens mee te bedienen en om fouillering mee te doen. Het Kevlar naaldwerend laagje op de handpalm, onderaan de vingers en vingertoppen bieden een goede bescherming om een fouillering te doen met gesloten vingers. Snijweerstand van Kevlar is automatische niveau 2 à 3.
Een snijweerstand niveau 2 à 3 is voldoende tegen uithaal met een zakmes, maar is niet voldoende om te grijpen naar een mes en deze vast te houden. Ook niet tegen een cutter mes.
Voor bewakingsagenten die geconfronteerd worden met messen is het niet uitzonderlijk dat men grijpt op de snede van een mes. Doordat men grijp en een grote druk uitoefent om het mes te kunnen vasthouden oefent met een grote kracht uit op de snede van het mes. Deze krachten gaan boven de snijwerende beschermingswaarde van een niveau 2 snijwerende handschoen, dus heeft men hiervoor een snijwerende beschermingswaarde niveau 5 nodig.
Wij hebben de VBR-PG-34 snijwerende handschoenen niveau 5 die tot grote tevredenheid van de klant bewakingsagent gebruikt wordt. 

 Ook de Turtleskin NYDocs zijn snijwerende niveau 5.




Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Home

google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop