Webshop » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts » Combat cut Bravo trui Full Protection » Combat Cut Bravo Shirt Full Protection-M

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection-M

Combat Cut Bravo Shirt Full Protection-M€ 1 048,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Snijwerend en steekwerende T-shirt / coltrui volledige bescherming.
.
• 3-Way zwarte Kevlar buitenlaag
• 3 lagen Cutyarn niveau 5 bestand tegen messteken in de romp
• 2 lagen Cutyarn Level 5 snijwerend anti mes in de mouwen
• Coolmax fris en zachte mesh binnenlaag
• Anti mes bescherming op 360 °, inclusief zijkanten en achterkant
• Glad als een dikke trui
• Geen lastige dikke pakketten
• Afneembare snijwerende en steekwerende kraag met 2 lagen anti-mes weefsel.
.
Deze zwarte anti mes Combat Cut Bravo shirt Full protection met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snijwerend en steekwerend Cutyarn level 5.
De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5.
.
De buitenkant van deze anti mes Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandwerend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend.
De combinatie van de anti mes Kevlar met meerdere lagen snijwerende en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het messteken of steken met scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.
.
Deze anti mes Combat Cut Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare en snijwerende hoge kraag. Deze afneembare en snijwerende col beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De hals is een van de plaatsen die veel verwond wordt bij een steekpartij.
.
Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt beschikt binnen in over een zachte Coolmax mesh voering die zacht is en zelf bloot op het lichaam kan gedragen worden. De Coolmax mesh in contact met de huid heeft een goede vochtregulerende werking waardoor de T-shirt fris aanvoelt.
.
Voor wie een goede bescherming wenst tegen steekpartijen, deze Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan reeds een steekwerende vest vervangen maar biedt daarenboven nog een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en de hals. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is dus aanzienlijk meer of een gewone steekwerende vest.
.
De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan ook gebruikt worden tijdens de jacht als een steekwerende bescherming tegen het scherpe gewei van een mannetjeshert.
.
Een steekwerende pakket van drie lagen Cutyarn + 1 laag Kelvar biedt een algemene steekwerende bescherming die ook een bepaalde weerstand bieden tegen granaatscherven of andere rondvliegende projectielen. De Combat Cut Bravo shirt is dan wel geen kogelwerende vest, toch heeft hij een aanzienlijk groter steekweerstand dan gewone militaire kledij. De extra steekwerende bescherming aan de armen en de hals vormen een nuttige bescherming tegen granaatscherven van een mortier, brush granaat
.
De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmax mesh.
Het veelvuldig wassen heeft geen invloed op de drie snijwerende lagen Cutyarn die als snijwerende en steekwerende bescherming dienen. Natuurlijk raden wij aan de Combat Cut Bravo Shirt Full Protection droog te bewaren.
.
Geschikt voor politie, militair en persoonlijke verdediging.
.
Maattabel
.
maattanel-full-protection
.
Meer info vbrbelgium.com Steekwerende T-shirt coltrui Combat Bravo
.
.