Webshop » Militaire uitrusting » Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax » Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-Belgium

Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-Belgium

UBAC-VBR-WC-SC-L Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-Belgium
UBAC-VBR-WC-SC-L Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-BelgiumUBAC-VBR-WC-SC-L Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-BelgiumUBAC-VBR-WC-SC-L Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-BelgiumUBAC-VBR-WC-SC-L Large - Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-Coolmax-VBR-Belgium€ 350,00 € 299,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo werd speciaal ontwikkeld om onze militairen te beschermen tegen mesaanvallen van terroristen. De bescherming van de armen, schouders en hals en vooral van de schietarm is van vitaal belang bij de verdediging van een paracommando op straat of de militairen op missie in het buitenland.
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo met een frisse snijwerende Spectra-Coolmax voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmax op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.
.
De keuze van de ABL Belgische Woodland camouflage ripstop op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dit goed samen te laten passen met dezelfde Woodland Camouflage van het Belgische Leger. Hiermee kunnen Paracommando’s en ander militairen die de veiligheid op straat in onze steden garanderen zich nog beter beschermen tegen een aanval met een mes van een terrorist.
.
De snijwerende Spectra-Coolmax voering met een snijweerstand niveau 5 is ingewerkt onder het Woodland Camo ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmax mesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer.

.
.
Voor meer technische info op www.vbrbelgium.com klik hier.
.
.

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.