Webshop » Vesten » Steekwerende vesten steekvest » Steekwerende vest economic steekvest » Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1

Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1

Puma geel steekwerend vest economic security k1 Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1
Puma geel steekwerend vest economic security k1 Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1Puma geel steekwerend vest economic security k1 Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1Puma geel steekwerend vest economic security k1 Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1Puma geel steekwerend vest economic security k1 Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1€ 494,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


Large - Puma geel security economic K1 steekvest€ 494,00 Toevoegen aan winkelmandje


Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Security Economic K1
.
Alternatieve oplossing voor carnaval, wijkfeesten of muziekevenementen waar stewards of beveiligingsmedewerkers er keurig en perfect moeten uitzien maar met een onzichtbare steekwerend, slagwerende en stootwerende bescherming tegen een economische prijs.
.
Vaak duren deze feestelijkheden slechts enkele dagen, maar tegenwoordig is het onverantwoord om aan beveiliging te doen zonder enige bescherming tegen steekwapens. Gezien het over het algemeen over meerdere beveiligers gaat voor korte tijd, is het niet haalbaar om alle beveiligers te voorzien van een hoge kwaliteitsvolle steekwerende vest, vandaar dit alternatief.
.
Deze set omvat een geel reflecterende Puma™ buitenhoes en een steekwerende security ecomomic die K1 gecertificeerd is.
.
Het fluo geel reflecterend Puma™ hoes is gemaakt van duurzame Heavy Duty Cordura®. Het Puma™ vest is speciaal ontwikkeld om openlijk boven de kledij te dragen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Is voorzien van een rits in het midden van de voorkant en twee opgestikte zakken met Velcro sluitsysteem twee balpenhouders en microfoon lussen aan de schouders. Dit fluo geel reflecterend Puma™ vest wordt vaak boven de kleding of als uniform gedragen door stewards, transport controle, verkeerscontrole of hulpdiensten.
.
Het steekwerend vest "Security Economic" is a multi-use vest die zowel onder als boven de kledij kan gedragen worden. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die loopt tot hoog in de schouders. De Security Economic vest is voorzien van twee zakken met harde aluminium platen van 1.6mm dik die K1 steekwerende tegen messen volgens de Duitse norm KDIW 2004 gecertificeerd zijn. Dit is de laagste officiële certificering tegen messen waarbij de punt van een P1/B mes met een kracht van 15 joule tot maximum 10 mm door de plaat mag uitsteken en met een kracht van 25 joule tot maximum 20 mm door de plaat mag uitsteken. Dit is een praktische steekweerstand tegen aanvallen met zakmessen of keukenmessen die de meest vitale organen ronde de hartstreek beschermen.
.
Door het gebruik van een kunststof harnas als steekweerstand is deze vest ook geschikt om dunne naalden of injectienaalden tegen te houden. Dit is dus een voordeel voor ambulance diensten. Dit kunststof harnas wordt ook erg gewaardeerd als bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen.  Deze combinatie met kunststof harnas en aluminium platen is ook slag, stoot en steekwerende en beschermt de drager tegen stokslagen en vuistslagen ook langs de zijkant van het vest.
.
Geen enkele steekwerende vest is steekvrij en beschermt volgens zijn K1 classificering.
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.