Producten » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 5 » Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwen

Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwen

Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn ZM Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwen inclusief BTW

Ruime voorraad


2XLarge / Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwenBekijken
3XLarge / Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwenBekijken
Large / Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwenBekijken
Medium / Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwenBekijken
Small / Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwenBekijken
XLarge / Snijwerende hybride T-shirt Cutyarn zonder mouwenBekijken


.
Dit type snijwerend T-shirt is werd ontwikkeld als universele snijwerende voering die in allerhande bestaande T-shirts of polo’s kan gebruikt worden. Als typisch kenmerk werd deze snijwerende hybride T-shirt voorzien van een grote V-nek opening waardoor deze gemakkelijk onzichtbaar onder een bestaand T-shirt kan gedragen worden zonder dat de randen van de snijwerende T-shirt zichtbaar zijn.
.
De snijwerende hybride T-shirt kan los onder een bestaande T-shirt, polo, of hemd gedragen worden maar kan ook effectief als snijwerende voering in een bestaande T-shirt of polo genaaid worden.
.
Deze snijwerende hybride T-shirt is gemaakt uit twee lagen, zijnde Cytarn en een zachte Coolmax mesh en heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. De Cutyarn (Cut resistant Yarns) heeft een snijweerstand vergelijkbaar met EN 388 niveau 5 en biedt een goede bescherming tegen een snijdende aanval met een mes of gebroken glazen fles. Langs de binnen zijde is deze snijwerende hybride T-shirt voorzien van een zachte actieve Coolkmax mesh voering die een vocht management systeem omvat die de transpiratie verder weg van het lichaam voert en het lichaamsvocht snel laat verdampen, waardoor de drager zich koeler en comfortabeler voelt.


Gerelateerde producten