Webshop » Steekpartij forum update » Steekpartijen België » Een op de drie personen draagt en mes en is bereidt om het te gebruiken.

Een op de drie personen draagt en mes en is bereidt om het te gebruiken.

Een op de drie personen draagt en mes Een op de drie personen draagt en mes en is bereidt om het te gebruiken. inclusief BTW

Ruime voorraad

Het aantal steekpartijen neemt dramatisch toe.
.
Er gebeuren zeer veel steekpartijen op en in cafés, rond scholen en in familiale kringen. Eén op drie van wie op café gaat heeft een mes bij. Ook bij de schoolgaande jeugd worden veel messen gedragen. Zeer veel familieruzies ontaarden in een steekpartij omdat iemand van de familie een mes bij heeft.
.

Het dragen van messen bij een kleine groep personen zet andere aan om ook messen te dragen. Wanneer er op cafés gedreigd wordt met een mes dan heeft dit effect op andere personen om ook een mes te dragen..
.
Bij de schoolgaande jeugd ontstaat net hetzelfde effect. Wanneer kinderen zien dat bepaalde kinderen messen dragen, dan zet dit aan om ook messen te gaan dragen.
.
mesrug-4-008wit-30b

Steekpartijen en onthoofdingen zijn een topic geworden in het nieuws waardoor het dragen- en confrontaties met messen stillaan genormaliseerd wordt.
Steeds meer vechtpartijen lopen uit in een steekpartij en wie een mes draagt is ook bereidt om het te gebruiken, echter steeds meer tegenstanders dragen ook al messen. 
.
De kans wordt met de dag groter dat wie een mes draagt, ook het slachtoffer kan worden van een steekpartij.
Een confrontatie aangaan met iemand die ook een mes draagt leidt ongetwijfeld tot een steekpartij. 
.
combat-bravo-shirt-c-serie-50.
.
Steekwerend Shirts

Wie een mes draagt om zich te verdedigen denkt er ook best eens aan om ook zijn kledij aan te passen als bescherming tegen de tegenaanval met een mes van de tegenstander.
.
Kan je niet verder dan een mes dragen omdat uw rivalen ook een mes dragen?
Gaat u op café met een mes in uw zak?
Gaat u naar school met een mes in uw schooltas?

U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.