Openingsuren & Contact » POLITIE UITRUSTING » Politie kogelwerende vesten » Overt kogelvrije vest » Politie QPC Molle vest zwart NIJ-4 +Zij+Tas

Politie QPC Molle vest zwart NIJ-4 +Zij+Tas

Politie QPC Molle vest zwart NIJ-4 +Zij+Tas Politie QPC Molle vest zwart  NIJ-4 +Zij+Tas

Politie QPC Molle vest zwart NIJ-4 +Zij+Tas Politie QPC Molle vest zwart  NIJ-4 +Zij+Tas



€ 0,00

Uitverkocht

.
Vanuit verschillende landen komt de kritiek dat de huidige kogelwerende vesten van de Politie niet geschikt zijn als bescherming tegen de Kalashnikov geweren van de IS-terroristen. Hier en daar gaan er al stemmen op dat politieagenten dezelfde ballistische bescherming dienen te hebben als de militairen die gelijkaardige bewakingsopdrachten uitvoeren. Het afschieten van een politieagent bij de terreuraanslag op Charlie Hebdo en het ontmantelen van de terreur cel in Verviers laten geen enkele twijfel meer over. Terroristen gebruiken Kalashnikov geweren. De vraag naar een militaire-stijl kogelwerende vest met Molle webbing voor politieagenten neemt toe. Wij hebben voor u een kogelwerende vest samengesteld die een meer objectieve bescherming biedt en kan voldoen aan de noden van de politieagent die geconfronteerd wordt met terreuraanslagen.
.
Deze Politie QPC Molle vest zwart NIJ-4 +Zij+Tas is samengesteld uit onderdelen die beschikbaar zijn in onze winkel.
.

De Zwarte QPC (Quick Release Plate Carrier)
.
De kleur van deze Politie steek- en kogelwerende vest QPC is zwart omdat er op de internationale markt nog nergens geen donkerblauwe Plate Carriers zijn die voorzien zijn van een Molle webbing. De QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit snel afwerp systeem heeft vooral zijn voordeel vanuit medisch oogpunt waarbij hulpdiensten snel de kogelwerende vest kunnen verwijderen zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen om de vest uit te doen. De vest beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL 
.
Deze QPC (Quick Release Plate Carrier) is voorzien van verschillende soorten beschermende pakketten waaronder
.
Zacht kogelwerende pakket NIJ-3A(04).
.
Het zacht kogelwerend pakket NIJ-3A(04) van SAT is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Terroristen die in Europa aan land komen gebruiken handvuurwapens in courant kalibers waaronder 9x19mm NATO, 9x18mm Makarov en 7.62x25 Tokarev. Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes.
.
Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen normale aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules).
.
Zachte steekwerende KR1 Upgrade.
.
Boven de NIJ-3A(04) ballistische bescherming is er een extra steekwerend pakket KR1-Upgrade geplaatst die samen met het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket de officiële steekwerende beschermingswaarde KR1 bereikt. De steken weerstand KR1 is gebaseerd op de Engels HOSDB normen waarin een speciaal ontworpen mespunt wordt gebruikt om het breed spectrum van mes aanvallen te repliceren. Deze bescherming is gebaseerd op een mes aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet meer dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule kan het punt niet dieper dan 20 mm dringen. Deze beschermingswaarde is dan ook van nut tegen de toenemende bedreigingen met messen die gebruikt worden door terroristen. Het voordeel van de QPC is dat deze vest een 360° steek- en kogelwerende bescherming biedt tegen messen en handvuurwapens.
.
Harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone van 250x300mm
.
Als bescherming tegen oorlogsgeweren is deze Politievest voorzien van twee harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone van 250x300 mm. Deze zitten langs de voorkant op de borst en langs de achterkant op de rug. Bij NIJ-4 Stand Alone platen wordt bij impact de staalkernkogel volledig opgevangen door de NIJ-4 Stand Alone plaat. De staalkernkogel blijft in de Stand Alone plaat zitten en veroorzaakt geen trauma verwonding bij een impact van een kogel. Deze beschermende combinatie is in staat om staalkernkogels uit de Kalashnikov, Fal en M16 aanvalsgeweren te stoppen. Eveneens is deze kogelwerende combinatie in staat om een staalkern kogel uit een Russische Dragunov SVD scherpschuttersgeweer te stoppen.
.
De harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone kunnen als bescherming tegen oorlogswapens ook apart gebruikt worden zonder de zachte ballistische bescherming. Uit recente schietpartijen met Kalashnikov geweren wordt het slachtoffer vaak getroffen door meerdere kogels. Vandaar dat wij de voorkeur geven aan Stand Alone platen. Hiermee kan men verschillende treffers incasseren zonder dat men door trauma verwondingen uit de strijd valt. Wij hebben de lessen geleerd uit Charlie Hebdo... Uit de strijd vallen = afgemaakt worden! 
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 3.3 Kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Harde ballistische zijplaten NIJ-4 Stand Alone van 150x150mm
.
Bij vele moderne militaire kogelwerende vesten worden harde ballistische zijplaten gebruikt. Voor de QPC bestaan er aparte tasjes waar er harde ballistische zijplaten in kunnen gestopt worden. Deze worden dan op de Molle webbing vast gemaakt aan de zijkant van de vest. Wij hebben hiervoor Stand Alone zijplaten van 150x150 mm (6x6”) ter beschikking. Deze kogelwerende zijplaten kunnen de kogels uit een Kalashnikov geweer stoppen en beschermen de zijkant van het lichaam ter hoogte van de buikholte.

Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Standaard afmetingen: 6"x6" of 152x152mm 
Gewicht: ... Kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Voor het ogenblik zijn ze enkel maar leverbaar in de BENELUX  
.
Nuttige accessoires voor op de Molle webbing.
.
Er is een Molle webbing over de volledige oppervlakte van de QPC waardoor er verschillende accessoires aan de vest kunnen gehangen worden. Hierdoor kan men de lading van de dienstriem verdelen, of nog meer extra accessoires bij de hand hebben.
.
Modular ID Panel zwart
.
Op de modulaire ID paneel kan het logo van de politie en de vermelding Politie met velcro aangekleefd worden. De modulaire tas bevat 2 compartimenten voor ID-kaarten, klittenband voor vriend - vijand identificatie, naam strips, bloedgroep ...
.
Modulaire handboeitas zwart 
.
De handboeitas kan op de kogelwerende vest geplaatst worden en zo de dienstgordel ontlasten.
.
Modulaire radio tas
.
De radiotas is een universele radiotas en kan eveneens op de koglwerende vest geplaatst worden.

Modulaire magazijntassen MP5
.
 De Condor MA37 / MP5 magazijntassen zwart kunnen op de kogelwerende vest geplaatst worden.Universele MP5 magazijn tas. Vrijwel alle andere 9x19 mm pistoolmitrailleur magazijnen kunnen in deze tassen. Sluitklep regelbaar in de hoogte. Houd de magazijnen stevig vast en de klep belet dat ze onverwacht uit het magazijn kunnen vallen. 

Modulaire uitrustingszakje 
.
Het uitrustingszakje is een algemeen tasje met verschillende sleuven waar verschillende soorten uitrustingen kunnen ingestopt worden zoals, extra pistoolmagazijnen, CAT Tourniquet , of ander nuttige uitrusting.






google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop