Webshop » Voetbalsupporters » Belgisch voetbal supporters artikelen » Kogelwerende flip-over zakken » Kogelwerende flip-over zakken tegen handvuurwapens » Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor

Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor

Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor
Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A CondorKogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A CondorKogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor Kogelwerende Flip-over zak zwart NIJ-3A Condor€ 467,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
.
Zwarte flip-over zak Condor Sentry met steek- en kogelwerende pakketten NIJ-3A
.
De zwarte Flip-over zak Condor Sentry bestaat uit twee zwarte zakken die aan elkaar bevestigd zijn met verstelbare riemen voor een goede pasvorm. Om de flip over zak te dragen steekt men het hoofd door de verstelbare schouderriemen zodat een zak voor de borst en een zak op de rug komt.  De oppervlakte van de flip-over zakken is voorzien van een Molle bevestigingssysteem waaraan er verschillende accessoires kunnen bevestigd worden met daarboven de VBR-Belgium driekleur drietand patch. In de twee zakken zijn er twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm .
.
De standaard kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm beschermen de meest vitale organen rond de hartstreek. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die veel in het Midden Oosten en de Balkan regio voorkomen en te verwachten zijn in de handen van gevaarlijke terroristen.
.
Het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
.
Vergeleken met een traditionele rugzak, biedt de flip-over zak een aantal belangrijke voordelen waaronder een groter comfort en veiligheid.
.
Er zijn verschillende accessoire tasjes verkrijgbaar die op het Molle systeem van de flip-over zak kunnen bevestigd worden,
.
Voor de aankoop van een kogelwerende flip-over zak is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende flip-over zakken onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
 
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!