Openingsuren & Contact » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » Pollux kogelwerende vesten kogelvrij vest kopen » Pollux kogelwerende vest SK1-zwart Duitse norm

Pollux kogelwerende vest SK1-zwart Duitse norm

Pollux SK1 zwart 2023 Pollux kogelwerende vest SK1-zwart Duitse norm




€ 879,00

Uitverkocht

.
De kogelwerende vest model Pollux SK1volgens Duitse norm is ontwikkeld om onder de kledij te dragen en is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De kogelwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit . Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.
.
Minimum order is 25 stuks
.
De beschermingswaarde is volgens de Duitse klasse SK1 (03-2008) en is kogelwerend tegen zachte kern projectiel en de politie kogels, afgevuurd vanuit pistolen (met inbegrip van pistoolmitrailleurs ) in kaliber 9 x 19 mm. Dit omvat de traditionele Full Metal Jacket (FMJ) 9mm kogels en de politie kogels MEN-QD-PEP en RUAG-Action 4. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die in Duitsland in het misdaad-milieu gebruikt worden.
.
De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen.
.
Maten XS tot 3XL
Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
.
maten-engarde-nederlands-kort-2
.
drie
google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop