Openingsuren & Contact » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 5 » XSmall - Goedkope zwarte snijwerende T-shirt Kevlar level 5 met korte mouwen

XSmall - Goedkope zwarte snijwerende T-shirt Kevlar level 5 met korte mouwen

Kevlar T-shirt Lvl5-KM-Z XSmall - Goedkope zwarte snijwerende T-shirt Kevlar level 5 met korte mouwen




€ 146,26

Uitverkocht




Snijwerende T-schirt Kevlar level 5 
.
Deze goedkope snijwerende Kevlar T-shirt met korte mouwen heeft een volwaardige snijweerstand niveau 5. Doordat deze snijwerende Kevlar T-shirt gemaakt is uit slechts één laag is deze T-shirt relatief dun en licht om te dragen tijdens de zomer.
.
Deze snijwerende T-shirt is gemaakt uit een mengsel van zwarte 3Way Kevlar van Dupont die versterkt is met glasvezel waardoor men de snijweerstand niveau 5 behaald.
.
Deze goedkope zwarte snijwerende T-shirt is ideaal om te dragen door jongeren of bewakingsagenten en biedt een goede snijwerende bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen en heeft eveneens een grote scheurweerstand.
.
Het voordeel van deze zwarte Kevlar snijwerende T-shirt niveau 5 is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en een goede snijweerstand heeft als bescherming tegen het snijden met messen, glas of ander scherpe voorwerpen. Door zijn speciale een laag constructie is deze snijwerende T-shirt een economisch product die binnen het budget van alle jongeren past.
.
Deze snijwerende Kevlar T-shirt kan met de machine gewassen worden tot 30°.
.


google9449c329ba35fcfd.html
Webshop gemaakt met EasyWebshop