Webshop » Vesten » Kogelwerende vesten Sioen 2020 » Eximius tatical kogelwerende vest Sioen 2020 » XLarge - Eximius kogelwerend vest Sioen NIJ-3A(04)

XLarge - Eximius kogelwerend vest Sioen NIJ-3A(04)

Eximius Sioen NIJ-3A(04)-XLarge XLarge - Eximius kogelwerend vest Sioen NIJ-3A(04)€ 1 657,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De EXIMIUS is een modulair interventievest of tactische kogelwerende vest speciaal ontworpen voor politie- en SWAT-teams. Met afneembare kraag, lies, schouders en bovenarmen, kan de drager de bescherming aanpassen aan elke missie. Gemaakt van een zeer slijtvaste en vlamvertragende Cordura. Een zwaar belastbaar dragersysteem biedt een snelle 360 ° MOLLE bevestiging van MOLLE compatibele tasjes en accessoires. Dit model heeft verwijderbare zijvakken voor harde kogelwerende platen en ook voor- en achter plaatzakken. Het gepatenteerde biceps-systeem maximaliseert de bescherming voor de bovenarmen. Een versterkte sleephandgreep achteraan maakt dit modulaire ontwerp compleet.
.
Technische eigenschappen
.
Verstelbare schoudersluitingen met druksluiting
Verstelbare zijsluitingen met druksluiting
MOLLE lint om verschillende tasjes op te bevestigen
Kabelgeleidingssysteem vooraan
Velcro voor- en achterkant voor logo
Duurzame dichte druk sluiting
360 ° zacht
Externe evacuatiehandgreep
Voor-, achter- en zijplaten
Warmte- en zweetbeheer door 3D Spacer-technologie
Elastische buikriem
Sterke externe stof
.
Steekwerende en kogelwerende bescherming
.
De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Deze kogelwerende vest biedt tevens een minimale bescherming tegen normale aanvallen met messen tot 15 Joule.
.
Maten.
.
maten-sioen-2
.
Levertijd of levering is op aanvraag en is afhankelijk van de fabrikant Sioen
Dit product moet vooraf besteld worden!
Stuur ons een verzoek => Contact formulier
.
.