Webshop » Vesten » Kogelwerende vesten » Follux kogelwerende vesten

Follux kogelwerende vesten

.
De discrete dames kogelwerende vest Follux of kogelvrije vest voor vrouwen kan men kopen om onder de vrouwelijke kledij te dragen. Het dames kogelvrij vest is te koop in twee cup maten en heeft een beschermingswaarde NIJ-3A en is eveneens steekwerend.
.


  Loading...

  .
  De discrete kogelwerende vest voor dames model FOLLUX werd speciaal ontworpen om aan vrouwen het maximale draagcomfort te geven. De binnenzijde van de vest is uitgerust met een combinatie van Coolmesh en spacer als temperatuurregelend systeem. Deze kogelwerende vest voor vrouwen model FOLLUX is in een kogelwerende bescherming niveau NIJ-3A (04) officieel gecertificeerd voor de kalibers 9x19 mm -.44 Magnum.
  .
  Meeste kogelwerende vesten zijn dan wel uniseks (zowel voor mannen als voor vrouwen), feit is dat voor een goedgevormde dame een speciale kogelwerende vest voor dames een optimaal draagcomfort en veiligheid biedt. Er zijn verschillende toepassingen die een optimaal draagcomfort kunnen gebruiken. Zo hebben we niet alleen de politie die beschikt over veel vrouwelijke agenten maar ook veel juweliers zijn vrouwelijk en kunnen een kogelwerende vest met optimaal draagcomfort gebruiken. De kogelwerende vest FOLLUX heeft aan dames de typische dames vorm. Indien deze niet gewenst is, dan is een standaard uniseks kogelwerende vest aan te raden. 
  .