Producten » Geschenkideeën eindejaarsfeesten 2016

Geschenkideeën eindejaarsfeesten 2016

.
Geschenkideeën 
.
Elke jaar ligt er duurzame kledij onder de kerstboom of wordt deze als cadeau gegeven op verjaardagen of op feestjes, gezien de toenemende terreurdreiging krijgt deze duurzame kledij een extra veilige dimensie. Een ideale gelegenheid om de dierbare een veilig nieuw jaar of een gelukkige verjaardag toe te wensen met een geschenkbon
Geschenkbon VBR-Belgium-Shop
.
geschenkbon-100-3Geschenkbon 100 Euro

Geschenkbon 200 Euro

Geschenkbon 500 Euro

.
Wenst u een geschenkbon te schenken aan een persoon om producten aan te kopen uit onze webwinkel, dat kan. Er zijn verschillende waardes aan geschenkbonnen verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden in onze fysieke winkel of om online aan te kopen.
Onze geschenkbonnen vermelden:
De waarde
De naam van de schenker
Af te halen in onze winkel
Een unieke kortingscode die kan gebruikt worden om online te winkelen.

.
Discrete kogelwerende vest Pollux
Bescherming tegen pistolen en revolvers

pollux-kleuren-30
+/- 764 Euro

Pollux NIJ-3A Zwart

Pollux NIJ-3A Wit

Geschenkbon Pollux Zwart NIJ-3A

Geschenkbon Pollux Wit NIJ-3A


De Pollux NIJ-3A(04) is een gekende steek- en kogelwerende vest waarvan wij vrij veel positieve reacties ontvangen. met deze kogelwerende vest kan u geen verkeerde keuze maken. Ze is speciaal ontworpen om discreet onder de kledij te dragen en is geschikt voor zowel dames als heren. Biedt bescherming tegen pistolen, revolvers, pistoolmitrailleurs, hagelgeweren en tegen messteken tot 15 Joule . Is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en huidskleur.
Eenvoudige tip om de maat te bepalen. Neem dezelfde maat als een traditionele T-shirt niet gespannen op de borst. (indien de maat niet past, dan kan deze omgewisseld worden).
Men kan ook een geschenkbon aankopen voor dit artikel.
.
Plaatdrager 5.11 Tac Tec NIJ-4 Stand Alone
Bescherming tegen Kalashnikov geweren

plate-carrier-5-11-30
1159 Euro

5.11 Tac Tec zwart NIJ-4 Stand Alone

Geschenkbon 5.11 Tac Tec Z-NIJ-4 Stand Alone

Maakt uw geliefde zich zorgen over terroristen met Kalashnikov geweren, dan is een 5.11 Tac Tec plaat drager een goed bescherming tegen de zware oorlogsgeweren die door terroristen gebruikt worden. Ook met dit geschenk kan u geen verkeerde keuze maken. De 5.11 Tac Tec plaatdrager wordt door veel politie diensten en beveiligingsfirma’s gebruikt en kan zowel boven als onder de kledij gedragen worden. Deze 5.11 Plaat drager is voorzien van de best kogelwerende platen die de pantser borende kogels uit een Kalashnikov geweer kunnen stoppen. Een echt hebbeding voor wie in Brussel of Parijs moet werken tijdens de terreurdreiging. De 5.11 Tac Tec plaat drager is geschikt voor personen van Small tot 2XL zowel voor dames als voor heren. Men kan ook een geschenkbon aankopen voor dit artikel.
.
QPC kogelwerende vest NIJ-3A+NIJ-4
Bescherming tegen Kalashnikov geweren
.
condor-qpc-serie
+/- 1200 Euro

QPC kogelwerende vest Zwart

QPC kogelwerende vest Oliv

QPC kogelwerende vest Multicam

Geschenkbon QPC kogelwerende vest Zwart

Geschenkbon QPC kogelwerende vest Oliv

Geschenkbon QPC kogelwerende vest Multicam
.
Bent u als zovelen ook al het slachtoffer van een inbraak of homejacking geweest? Bang van vluchtelingen? Gaat uw man gewapenderhand naar het inbraakalarm kijken… zorg voor zijn veiligheid..! en zeg hen dat hij eerst een kogelwerende vest moet aandoen alvorens hij een confrontatie aangaat met inbrekers of homejackkers. Deze QPC kogelwerende vest is multifunctioneel en beschikt over een Molle bevestigingssysteem waardoor er verschillende accessoires zoals holster, magazijntasjes, en andere op de vest kunnen bevestigd worden. Zachte kogelwerend pakket NIJ-3A biedt bescherming tegen pistolen, revolvers pistoolmitrailleurs, hagelgeweren en tegen messteken tot 15 Joule. Harde ballistische platen NIJ-4 Conj. bieden bescherming tegen oorlogsgeweren zoals de Kalashnikov. Een vest maat voor de maten van Small tot 2XLarge. Men kan ook een geschenkbon aankopen voor dit artikel

Speciale steek en kogelwerende blauwe sweater
.
dsc00476-aw50
1173 Euro

Police combat sweater

Geschenkbon Police Combat sweater NIJ-3A
.

De blauwe Police Combat sweater is een donkerblauwe snijwerende, steekwerend en brandwerende sweater met lange mouwen en is voorzien van een kogelwerend pakket NIJ-3A van 250x300mm. Deze Police combat sweater werd in principe ontwikkeld om onder de blauwe fleece van een politieagent te dragen, maar kan natuurlijk ook gedragen worden door de gewoner burgers. Naast de snijwerende en steekwerende bescherming aan de armen en schouders biedt het steek- en kogelwerende pakket van 250x300mm een standaard bescherming aan de vitale organen rond de hartstreek tegen handvuurwapens. Dit is een goed en comfortabel alternatief voor een 360° volle kogelwerende vest. Kan discreet gedragen worden onder de kledij. Biedt bescherming tegen snijden met vleesmessen, steken met messen, tegen kogels uit handvuurwapens en tegen branden als gevolg van molotovcocktails of andere brandbommen. Men kan ook een geschenkbon aankopen voor dit artikel
.
Lichte snij- en kogelwerende T-shirts.
.
nomex-shirt-blauw-1-011w30

Blauwe Nomex T-shirt carrier NIJ-3A 552 Euro

Geschenkbon Blauwe Nomex T-shirt carrier NIJ-3A

dsc00502kevlar-wit30

Donkergrijze Kevlar T-shirt carrier NIJ-3A  533 Euro

Geschenkbon Kelvar T-shirt carrier NIJ-3A


De lichte snij en kogelwerende T-shirt carriers kunnen gedragen worden onder een uniform zowel van de politie als van een bewakingsdienst. Ook voor burgers is een discrete snij- en kogelwerende T-shirt zeer comfortabel om dragen. De steek en kogelwerende pakken van 250x300mm zijn multifunctioneel en kunnen voor verschillende doelen gebruikt worden. Naast de bescherming tegen kogels uit pistolen, revolvers en pistoolmitrailleurs bieden deze steek en kogelwerende pakketten ook een steekwerende bescherming met messen tot 15 Joule.

Blauwe Nomex T-shirt carrier 264 Euro

Donkergrijze Kevlar T-shirt carrier 219 Euro

Kogelwerend pakket NIJ-3A - 250x300mm 157 Euro

.
De mogelijkheid bestaat ook om de onderdelen van een kogelwerende T-shirt carrier apart te kopen. Door de aparte aankoop van de T-shirt carrier kan men de prijs van het geschenk drukken en de beslissing om extra kogelwerende pakketten te kopen overlaten aan de drager. Deze kan dan ook zelf de nodige formaliteiten voor de aankoop van de kogelwerende pakketten vervullen.
.

Steekwerende T-shirt Combat Alpha
.
combat-cut-alpha-5-004wa-50akl
706 Euro

Combat Alpha Shirt

Geschenkbon Combat Alpha Shirt

Deze anti-steekpartij T-shirt zonder mouwen beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers. Kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere casual kledij, is soepel en comfortabel om te dragen. Biedt een drie maal hogere snijweerstand en steekweerstand dan een gewone snijwerende T-shirt. Men kan ook een geschenkbon aankopen voor dit artikel.
.

Snijwerende regenjassen
.
rodecombat-1-001wit40-d


Zwarte snijwerende Cordura vest 374 Euro

Geschenkbon Zwarte snijwerende Cordura vest

Rode snijwerende Cordura vest 501 Euro

Geschenkbon rode snijwerende Cordura vest

Zwart lederen snijwerende vest 1205 Euro

.
Tijdens de wintermaanden kan iedereen een regenjas gebruiken, maar met al die steekpartijen zowel op de bus, in de metro of zelfs op café is het eigenlijk niet meer veilig om nu nog een gewone regenvest te kopen. Onze snijwerende en waterafstotende vesten zijn voorzien van een snijwerende voering en bieden u al een basis bescherming tegen een aanval met een mes. Hiermee kan u al een groot deel van de verwondingen beperken of zelfs compleet vermijden. Wij hebben snijwerende cordura vesten van XS (14-16 jaar) tot 3XL. Men kan ook een geschenkbon aankopen voor dit artikel
.

    Loading...