Webshop » Vesten » Steek- en kogelwerende vesten » Heracles steek en kogelwerende vest » HG2-KR2-SP2 steek- en kogelwerende vest Heracles

HG2-KR2-SP2 steek- en kogelwerende vest Heracles

heracles-webshop-1
Om te kopen selecteer uw maat
.

Maat S : Heracles HG2-KR2-SP2 = 1199 Euro
Maat M : Heracles HG2-KR2-SP2 = 1199 Euro
Maat L : Heracles HG2-KR2-SP2 = 1199 Euro
Maat XL : Heracles HG2-KR2-SP2 = 1199 Euro
Maat 2XL : Heracles HG2-KR2-SP2 = 1395 Euro
Maat 3XL : Heracles HG2-KR2-SP2 = 1495 Euro

.

De steekwerende en kogelwerende vest Heracles HG2-KR2-SP2 kan gebruikt worden door bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten waar men dezelfde beschermingswaarde wenst als de agenten van de Federale Politie. HG2-KR2-SP2 is de hoogste beschermingswaarde voor soepele steek- en kogelwerende vesten en deze is bedoeld om boven de kledij of uniform gedragen te worden. Deze hoge beschermingswaarde heeft als gevolg dat deze vest ook wat zwaarder weegt en wat stijver is dan de lichtere soepelere steek- en kogelwerende vesten.
.
Deze standaard Heracles steek- en kogelwerende vest beschikt over de twee standaard beschermende pakketten HG2-KR2-SP2 die in de Heracles buiten hoes geplaatst worden. Voorzijde pakket en achterzijde pakket.
.
De vest is geschikt om overt boven de kledij te dragen en biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Verder biedt dit product;
.
• Een voering in 3D (driedimentionaal) weefsel wat voor ventilatie zorgt.
• Een onderrugkussentje
• Een elastiek in het linkervoorpand om het rechtervoorpand in the plaatsen bij het sluiten.
• Een evacuatiehandel
• Lussen om de radio/micro draad te leiden onder het linker voorpand.
• Gemakkelijk aanpassen van de schouders
• Een extra gordel op het vest zodat de uitrusting kan worden opgesplitst tussen de dienstgordel en de gordel op de vest.
• 2 grote Napoleonzakken op de linker- en rechterkant van de vest.
.
De beschermingswaarde HG2-KR2-SP2 is volgens de Engelse HOSDB normen, waarbij de HG2 staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens met lange loop in de kalibers 9x19 mm en .357 Magnum en met normale munitie waarbij de trauma impact tot slechts 25 mm mag bedragen. Deze beschermingswaarde HG2-KR2-SP2 werd vooropgesteld door de eisen van de Federale Politie voor een Overt vest. Interne test in het labo tonen ook aan dat dit beschermend pakket ook voldoet aan de laatste NIJ-3A(06) normen die een ballistische bescherming biedt tegen de kalibers .357 SIG en .44 Magnum met een trauma impact tot 44mm. Uiteraard ook tegen veel andere projectielen zoals kaliber 12 shotguns en ook andere handvuurwapen kalibers.
.
De waarde KR2 is een snij- en steekwerende beschermingswaarde voor messen waarbij met een energie van E1= 33 joules een penetratie van 7 mm diep is toegestaan en met een energie van E2= 50 joules een penetratie van 20 mm diep is toegestaan. Een KR2 is een hoge bescherming tegen een messteek, dolk of jachtmes.
.
De SP2 is een weerstand tegen priemen, spikes of naalden. waarbij met de E1 en E2 geen enkele penetratie is toegestaan. Dit is dan ook een ideale bescherming voor in de buurten waar aanvallen van drugsverslaafden regelmatig voorkomen of als bescherming bij betogingen waar er met allerhande scherpe voorwerpen wordt gestoken naar de bewakingsagenten.
.
Het beschermend pakket HG2-KR2-SP2 is een van de laatste nieuwe steek- en kogelwerende pakketten en is officieel gecertificeerd volgens de HOSDB normen niveau HG2-KR2-SP2.
.
Maattabel.
.
maten-sioen-1
.
+ Dit type kogelwerende vest kan geprobeerd worden of de maat past in onze winkel.
+ Bij online verkoop volg de maattabel.
+ Indien de vest niet past, retourneren en een andere maat vragen.
+ De vest kan ook op maat gemaakt worden (kostprijs x 2)
+ Dienst na verkoop.
.
.
Meer info www.vbrbelgium.com Ideaal kogelvrij vest voor bewakingsagenten
.
.


    Loading...