Webshop » SECURITY uitrusting » Kevlar Security T-shirts

Kevlar Security T-shirts

Goedkope Kevlar Security T-shirt zwart met korte mouwen van

 VBR-Belgium. 

.

kevlar-t-shirt-security

Prijs = 99.95 Euro

S      M     L     XL      2XL      3XL

Selecteer uw maat om te kopen
.
Een goedkope snijwerende en brandwerende zwarte Kevlar Security T-shirt ideaal voor securityagenten of bewakingsagenten. Een betaalbare en praktische bescherming tegen een aanval met een zakmes of een glasscherf. Een brandwerende bescherming voor de huid.
.
kevlar-t-shirt-4w
Bij deze goedkope VBR-Belgium Kevlar Security T-shirt met korte mouwen is de buitenlaag van zwart katoen en de binnen laag van gebreide gele Kelvar 3-Way van Dupont.
.
Deze zwarte Kevlar T-shirt met korte mouwen is bedrukt met de tekst “SECURITY” in het wit op de voorkant en de achterkant.

kevlar-3way-label-1
.
De binnenlaag is gemaakt van de traditionele gele 3-WAY Kevlar van Dupont. Deze is snijwerend niveau 2, brandwerend, zelfdovend en scheurwerend.
.
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een nieuwe VBR-Belgium versie van de gekende en goedkope snijwerende Kevlar T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen werd. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers.
.
Vrijwel alle security agenten willen een betaalbare snijwerende T-shirt die niet te dik is en comfortabel om dragen, om zich te beschermen tegen een aanval met een zakmes, een gebroken glazen fles of bierglas.
.
Geschikt voor Militair, Politie, persoonlijke verdediging
.
Wassen met machine op 30°
.

    Loading...