Webshop » Support Shop » T-shirts Support Shop » Kevlar T-shirt

Kevlar T-shirt

Zwarte Kevlar T-shirt Katoen-Kevlar VBR-Belgium met korte mouwen.

Goedkoop zwarte Kevlar T-shirt kopen voor slechts 89.95 Euro.
.
vbr-snijtshirt-zwart-2-30
Online bestellen selecteer uw maat
.
            XS = prijs 89.95 Euro
              S = prijs 89.95 Euro
            M = prijs 89.95 Euro
             L = prijs 89.95 Euro
           XL = prijs 89.95 Euro
         2XL = prijs 89.95 Euro
         3XL = prijs 89.957 Euro
.
Goedkoop traditioneel Kelvar T-shirt met korte mouwen en met zwart katoen buitenlaag en gele Kevlar 3 WAY van Dupont voering. De ideale budgetvriendelijke snijwerende, brandwerende en scheurwerende oplossing voor studenten, security en bewakingsagenten in een zwarte T-shirt die past bij een security outfit. Kan gedragen worden onder een uniform of onder een security polo. De zwarte katoen buitenlaag kan bedrukt worden met SECURTY of een ander logo. 
.
De binnenlaag is geel 3 WAY Kevlar voering met een snijweerstand niveau 2, brandwerend en scheurwerend en kan gedragen worden op de blote huid. De gele Kevlar kleur is de natuurlijke kleur van Kevlar zonder kleuring wat de prijs aanzienlijk drukt en heeft een snijweerstand niveau 2.
.
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een nieuwe versie van de gekende en goedkope snijwerende Kevlar T-shirt die reeds door verschillende bewakingsagenten gedragen wordt. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers.
.
Wassen met machine op 30° .
.
.

Snijwerende T-shirt zwarte Kevlar Korte mouwen VBR-Belgium

.
Dun snijwerend donkergrijs 3 WAY Kevlar t shirt Dupont merk VBR-Belgium.
kevlarshirt-1-007a30
Om te kopen in onze online webshop kleding winkel selecteer uw maat
.
Maat XS : T-shirt = 147 Euro
Maat S : T-shirt = 147 Euro
Maat M : T-shirt = 147 Euro
Maat L : T-shirt = 147 Euro
Maat XL : T-shirt = 147 Euro
Maat 2XL : T-shirt = 149 Euro
Maat 3XL : T-shirt = 149 Euro
.
Deze dunne en lichte snijwerende T-shirt is gemaakt uit wat me noemt “Zwarte Kevlar” maar de kleur is eigenlijk donker grijs. Het is een nieuw soort gekleurde Kevlar van Dupont. Deze Kevlar T-shirt is gemaakt uit een enkele laag en bevat enkel Kevlar. Deze Kevlar wordt “3 WAY Kevlar” genoemd en heeft als eigenschappen dat ze snijwerend niveau 2 is, vuurwerend en scheurwerend.
.
Deze zwarte snijwerende Kevlar T-shirt is ideaal om te dragen tijdens de zomer en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een zomerse snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes, of een gebroken glazen fles. Door dat deze snijwerende Kevlar T-shirt zo dun is kan hij gemakkelijk als onderhemd gedragen worden onder een uniform of polo.
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate vlam vertragend en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.
.
Voordeel van deze zwarte Kevlar snijwerende T-shirt is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen.
.
Deze Kevlar T-shirt is machine wasbaar tot 30°
.    Loading...