Webshop » Vesten » Kogelwerende vesten » Kogelwerend vest klasse 4

Kogelwerend vest klasse 4

Kogelwerend vest klasse 4 belgie, kogelwerende vesten legaal kopen online of in de winkel VBR-Belgium. Kogelvrij vest niveau IV te koop. Prijs Kevlar of militaire vest NIJ-4 tegen Kalashnikov, FAL, FNC en M16.
.
.

Is een kogelvrij vest klasse 4 strafbaar ?


De aankoop , het bezit en het dragen van een kogelwerende vest klasse 4 is toegelaten en niet verboden. Om problemen te vermijden raden we u aan om de kogelvrije vest in de juiste context te dragen van persoonlijke bescherming. Als iemand met een militaire kogelwerende vest klasse 4 zo maar zonder reden op straat rondloopt is het eerder normaal dat de politie zal stoppen en wat uitleg zal vragen!
.

Waar een kogelwerende vest klasse 4 legaal kopen ?

.
Een kogelwerende vest kan men legaal kopen online of in de winkel VBR-Belgium. Volgens de wet moet er een eindgebruikersverklaring ingevuld worden.

Download pdf-logo-1-10 a-eindgebruikersverklaring
.
.
Een woordje uitleg over de eindgebruikersverklaring ...
.
Wij leveren uiteraard niet aan terroristen of terroristische organisaties 
.
Begrip paramilitair of paramilitaire organisatie: Paramilitaire eenheden zijn geüniformeerde, bewapende en op militaire leest geschoeide eenheden die niet direct aan de strijdkrachten van een land verbonden zijn en die geen politieagenten zijn. Een brandweerman of boswachter die in camouflage uitrusting werkt, valt onder de controle van de overheid vanwege zijn werk en is dus geen paramilitair.
Aankoopreden : Er wordt een aankoopreden gevraagd om misverstanden te vermijden. “Persoonlijke bescherming” is een wettelijk aanvaardbare reden. (hier moet geen opstel geschreven worden om uitleg te geven! Hou het kort! 
.
Wij kunnen enkel kogelwerende vesten verkopen in de BENELUX vanwege de BENELUX wetgeving
.

Volgende kogelwerende vesten klasse 4 zijn verkrijgbaar 

.


    Loading...