Webshop » Voetbalsupporters » Franse voetbal supporters » Kogelwerende T-shirts France » Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.

Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.

Nomex-Kelvar T-shirt B-KM-NIJ3A-France Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.
Nomex-Kelvar T-shirt B-KM-NIJ3A-France Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.Nomex-Kelvar T-shirt B-KM-NIJ3A-France Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.Nomex-Kelvar T-shirt B-KM-NIJ3A-France Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.€ 585,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Donker blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm en blauwe T-shirt Frankrijk.
.
Deze set bestaat uit een donkerblauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met korte mouwen die brandwerend en snijwerend is en voorzien is van 2 kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm, met daarbij een blauwe T-shirt France. Deze brandwerende Nomex-Kevlar T-shirt biedt een goede bescherming tegen brandwonden die veroorzaakt kunnen worden door de hitte van TATP bommen van terroristen en biedt een snijwerende bescherming niveau 2 tegen een mes of gebroken glazen fles. De kogelwerende pakketten beschermen de vitale organen in de hartstreek op de borst en op de rug tegen handvuurwapens, messen en spijkerbommen.
.
De standaard kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm beschermen de meest vitale organen rond de hartstreek. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die veel in het Midden Oosten en de Balkan regio voorkomen en te verwachten zijn in de handen van gevaarlijke terroristen.
.
Het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
.
Voor de aankoop van een kogelwerende flip-over zak is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende flip-over zakken onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-d-claration-utilisateurs-finaux-1-d
 
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-d-claration-utilisateurs-finaux-entreprise-1-d
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!