Producten » Vesten » Kogelwerende vesten

Kogelwerende vesten

.
Verschillende kogelwerende vesten en kogelvrije vest legaal te koop in belgie bij vbr belgië. Als burger of bewakingsagent kogelvrij vest kopen volgens de belgische wetgeving. Prijs Kevlar of militaire vest niveau 2 of klasse 4 tegen ak47 kalashnikov geweren. Kostprijs kogel vest level 2, niveau 3A of nij iv 
.


Loading...

.
.De kogelwerende vesten te koop op deze website kunnen online aangekocht worden maar kunnen ook uitgeprobeerd worden in onze winkel. Elke kogelwerende vest te koop in belgie uit onze webwinkel is wettelijke geregistreerd.
.
Een kogelwerende vest kopen of een kogelvrije vest kopen kan zonder een vergunning enkel dient men een wettelijk document (eindgebruikersverklaring) te ondertekenen. Kogelvrije vesten kopen kan vanaf 18 jaar. De kogel vest of kogelvrij vest belgie valt onder een BENELUX regeling. Men kan een kogelvrije vest te koop aanbieden op voorwaarde dat men de bepalingen uit de eindgebruikersverklaring respecteert. Kogelvrij vest kopen belgie, nederland of luxemburg vallen in principe onder dezelfde wetgeving.
.
De prijs kogelwerende vest is afhankelijk van de klasse van beschermingswaarde. De prijs kogelvrije vest is afhankelijk van de kwaliteit van de grondstoffen. De prijs kogelvrije vesten is vermeld op deze website. De kevlar vest prijs is in euro en men kan verschillende munteenheden selecteren op deze webwinkel.
.
De kostprijs kogelvrije vest is afhankelijk van de maat. Vanaf 2XL wordt er een meerprijs gevraagd omdat het oppervlakte van de vest aanzienlijk groter wordt. De kostprijs kogelwerende vest is te vinden bij de verschillende maten van elke kogelwerende vest. De kostprijs kogelvrij vest kan stijgen of dalen met de wisselkoers van de Euro en de Dollar.
.
Men kan kogelvrije vesten belgië aankopen tot niveau 4
Het level 2 kogelwerende vest belgie kwam vroeger veel voor maar tegenwoordig gaat de voorkeur naar een lvl 3A
De kogelwerende vest niveau 2 is nog altijd verkrijgbaar in onze webshop
.
De oude kogelwerende vest level 2 belgie weegde vroeger aanzienlijk meer de de moderne kogelwerende vest niveau 2.
Een nij iv kogelwerende vest soms ook wel eens kogelwerende vest ak 47 of kogelwerende vest kalashnikov, staat tegenwoordig goed in de belangstelling vanwege het veelvuldig gebruik van kalashnikov geweren bij terreuraanslagen of criminele afrekeningen. Om de kogels uit een Kalasjnikov geweer te stoppen heeft men een kogelwerende vest klasse 4 of kogelvrij vest klasse 4 nodig. Een militaire kogelvrije vest kopen kan op voorwaarde dat men niet behoort tot een paramilitaire organisatie.
.
Kan je als gewone burger een kogelvrije vest kopen ? Ja, als men zich aan de verklaringen van zijn eindgebruikersverklaring houd. Zijnde, dat men niet tot een terreurorganisatie of paramilitaire organisatie behoort. De kogelwerende vest is bedoeld voor persoonlijke bescherming. De belgische wetgeving kogelvrije vest laat toe dat men zich kan beschermen met een kogelwerende vest, echter de aankoop of het dragen van een kogelvrije vest om misdrijven te plegen kan aanzien worden als bewapening en een misdrijf met voorbedachten rade.
.
Een kogelvrij vest kopen legaal, waarbij alle wettelijke verplichtingen uitgevoerd worden kan u tegen heel wat problemen beschermen. Een illegale kogelwerende vest kan onderdeel zijn van een illegale wapenhandel. Een kogelvrije vest legaal is geregistreerd, waar uw aankoop motief duidelijke omschreven wordt u kan beschermen tegen verdachtmaking tot betrokkenheid bij terrorisme of andere illegale handelingen.
De vbr kogelvrije vesten zijn allemaal geregistreerd de vbr kogelvrij vesten worden allemaal volgens de wettelijke regels verkocht.
klasses kogelvrije vesten
.

Ballistic Resistance of Body Armor NIJ Standard 0101.06 update 2008.
.
NIJ niveau II : Kaliber 9x19 mm NATO en kaliber .357 Magnum in pistolen en revolvers met een normale loop van +/-100 mm lang. Dit zijn de normale dienstwapens. Deze wapens met normale afmetingen komen ook het meest voor bij criminelen.
NIJ niveau IIIA (3A)(06) : Kaliber .357 SIG en kaliber .44 Magnum in wapens met een langere loop. Het niveau NIJ-3A(06) is zowat het beschermingsniveau die vrijwel alle normale zware handvuurwapen kogels kan opvangen.
NIJ niveau III: Kaliber 7.62 NATO FMJ. Dit is een beschermingsniveau die vrijwel alle geweerkogelpunten met zacht loden kern kan opvangen van de FAL, Kalashnikov en M16.
NIJ Niveau IV: Kaliber .30 (.30-06 / 7.62) M2 AP. Dit is een beschermingsniveau die vrijwel alle geweerkogels met een staalkern kan opvangen in de militaire kogeldiameter .30 (7.62 mm)
.

Ballistic Resistance of Body Armor NIJ Standard 0101.04 update 2001.
.
NIJ niveau IIIA (3A)(04) : Kaliber 9x19mm en kaliber .44 Magnum in wapens met een langere loop. Het niveau NIJ-3A(04) is het oude beschermingsniveau en wordt nog zeer veel gebruikt omdat het aanzienlijk dunner is dan de nieuwe versie. (dunner, lichter en goedkoper). Stopt normale 9 mm munitie tot zelfs de zware .44 Magnum kogels.
.