Webshop » KOOPJES » Balistische vesten Pollux huidskleur NIJ-2 (2017)

Balistische vesten Pollux huidskleur NIJ-2 (2017)

Kogelwerende vest Pollux  huidskleur NIJ-2 Balistische vesten Pollux  huidskleur NIJ-2 (2017)
Kogelwerende vest Pollux  huidskleur NIJ-2 Balistische vesten Pollux  huidskleur NIJ-2 (2017)Kogelwerende vest Pollux  huidskleur NIJ-2 Balistische vesten Pollux  huidskleur NIJ-2 (2017)Kogelwerende vest Pollux  huidskleur NIJ-2 Balistische vesten Pollux  huidskleur NIJ-2 (2017)Kogelwerende vest Pollux  huidskleur NIJ-2 Balistische vesten Pollux  huidskleur NIJ-2 (2017)€ 636,00 € 300,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


Small / Kogelwerende vest huidskleur Pollux NIJ-2€ 300,00 Toevoegen aan winkelmandje


De kogelwerende vest NIJ-2 model Pollux is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik.
.
Een huidskleur kogelwerende vest wordt graag boven een singlet en onder een wit hemd gedragen. Door dat de kogelwerende vest dezelfde kleur heeft als de huid is ze vrijwel onzichtbaar door een wit hemd. Vrij praktisch tijdens de zomer als men in het bloot hemd loopt met een discrete kogelwerende vest aan.
.
De kogelwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse klasse NIJ-2 en biedt bescherming tegen de meeste handvuurwapens die hier in Europa in particulier bezit zijn. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen.

 
Dit vest kan worden voorzien van een standaard beschermende pakketten.
De beschermende waarde van deze kogelwerende vest is volgens de Amerikaanse NIJ-2 normen. Onze vest gecertificeerd officieel volgens NIJ-2 zijn bieden bescherming tegen de kalibers 9x19 mm NAVO en .357 Magnum. (Ook tegen lagere energie kogels in de kalibers, .22 LR tot .32 ACP (7,62 mm Browning), 9 mm pistolen met kalibers van .380 ACP, 9mm Makarov 9x19 mm NAVO, .45 ACP en revolvers van kalibers. 38 Special tot .357 Magnum met normale munitie, afgevuurd vanaf wapens met een korte loop. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in het misdaad-milieu gebruikt worden.
.
Hoe maat kiezen voor uw kogelwerende vest?
.
borstomtrek-foto-200
.
Adem diep in en meet uw borstomtrek ter hoogte van uw middenrif en deel deze afmeting door 2
Vb: 110 cm : 2 = 55 cm
Reken een overlapping langs de zijkanten van minimum 4 cm = 55+4 = 59 cm => XL
Dit is de meest geschikte maat voor een persoon met normale lichaamsbouw.
.
Men kan ook een overlapping van 7 cm nemen dan is de vest iets groter en iets langer = 55+7= 62 cm => 2XL
Voor personen die iets groter zijn dan de normale lichaamsbouw kan men één maat groter nemen. Deze vest komt dan iets langer en lager over de buik.
Personen die altijd recht staan bij het dragen van de vest verkiezen over het algemeen ook één maat groter.
Bedenk echter dat bij een te grote vest problemen kunnen ontstaan tijdens het neerzitten!
.
Maattabel ter hoogte van het middenrif
.
borstomtrek-maten
.

Voor de aankoop van een kogelwerende vest binnen de BENELUX is geen vergunning nodig!
.


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.