Producten » Militaire uitrusting » Militaire kledij » Militaire combat shirt » FR Combat shirt Belgian woodland camo Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerende Cutyarn

FR Combat shirt Belgian woodland camo Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerende Cutyarn

FR Combat shirt  Belgian woodland Nomex Cutyarn FR Combat shirt  Belgian woodland camo Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerende Cutyarn
Inclusief BTW

Uitverkocht

FR Combat shirt Belgian woodland camo Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerende Cutyarn lvl5
.
De VBR-Belgium FR Combat shirt Belgian woodland camo Nomex IIIA snijwerende Cutyarn lvl5 verschilt met de traditionele Combat shirts omdat deze ontwikkeld werd om te voldoen aan de laatsten nieuwe slagveldeisen, Bermbommen (IED) kunnen zware brandwonden veroorzaken aan de militairen die betrokken geraken bij een IED explosie.
.
Vandaar dat een leuk uitzicht en een transpiratie afvoerend weefsel onvoldoende zijn om als militaire combat shirt ook effectief in oorlogsgebied gebruikt te worden. Om een efficiënte brandwerende bescherming te bieden is de FR Combat Shirt voor een groot deel gemaakt uit vuurbestendige Nomex IIIA van de frima DuPont.
.
Sinds de dreiging met aanslagen op militairen is ook de vraag naar een bescherming tegen aanvallen met messen niet meer weg te denken. Deze Combat shirt is dan ook voorzien van een snijwerende voering die een praktische bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes.
.
- Ripstop PC material Belgian woodland camo
- Torso gemaakt uit Nomex IIIA van DuPont.
- Zakken met rits aan de schouders.
- Zakken voor elle boog beschermers.
- Klittenband op de mouwen voor patches
- Open kraag met rits en Velcro sluiting
- Cutyarn voering met lange mouwen
- Zachte Coolmax mesh voering 
.

Gerelateerde producten


Recensies

Er zijn geen recensies gevonden.

Schrijf recensie

Naam Check
Bericht Check
tekens resterend
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore