Producten » Militaire uitrusting » Militaire kledij » Militaire combat shirt » FR-CR-BR-Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend-kogelwerend

FR-CR-BR-Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend-kogelwerend

FR-CR-BR-Combat shirt  Multicam FR-CR-BR-Combat shirt  Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend-kogelwerend
Inclusief BTW

Uitverkocht

FR-CR-BR-Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend-kogelwerend
.
(Fire Resistant - Cut Resistant -Bullet Resistant  - Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend-kogelwerend)
.
In navolging van de Police Combat shirt met kogelwerende pakketten, die speciaal ontwikkeld werd om agenten een snijwerende bescherming te bieden aan de armen en een kogelwerende bescherming aan de hartstreek, werd een gelijkaardig principe ook toegepast in de Military Combat Shirt Multicam, dit om de militairen een gelijkaardige bescherming te bieden in hun militaire combat shirt.
De basis is een vuurbestendige Nomex IIIA shirt van DuPont met een Ripstop PC material Multicam bedekking aan de armen en schouders. Onder deze Ripstop PC material Multicam is er een snijwerende voering. Tegenwoordig wordt de Multicam beschouwd als het meest efficiënte allround camouflage patroon.
.
Nomex IIIA van Dupont is een goede brandwerend stof die in veel brandweer kledij gebruikt wordt en de drager een vuurwerende bescherming biedt tegen brandbommen of IED.
.
Snijwerende cutyarn voering biedt een lvl5 snijwerende bescherming aan de armen en schouders die buiten de bescherming van de kogelwerende vest vallen.
.
De kogelwerend pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm, kunnen in een speciale zak voor en achter in de UBACS geschoven worden. Deze bieden een steek- en kogelwerende bescherming zoals de militaire plate carriers van 250x300 mm, maar dan enkel voor pistoolmunitie. Dit principe is veel lichter en comfortabeler dan een volledige NIJ-3A kogelwerende vest.
.
Goed te combineren met een Chest Rig, of comfortabel om te dragen als men geen zware harde NIJ-4 kogelwerende platen draagt. Kan gemakkelijk de hanse dag gedragen worden ook onder de burgerkledij of onder andere militaire kledij.
.