Producten » Militaire uitrusting » Militaire kledij » Militaire combat shirt » UBACS-FR-CRSC-Belgian woodland camo vuurbestendig-snijwerende

UBACS-FR-CRSC-Belgian woodland camo vuurbestendig-snijwerende

UBACS-FR-CRSC-Belgian woodland camo UBACS-FR-CRSC-Belgian woodland camo vuurbestendig-snijwerende
Inclusief BTW

Uitverkocht

UBACS - FR-CRSC-Belgian woodland camo 
(Under Body Armour Combat Shirt - Fire Resistant-Cut Resistant Spectra-Coolmax- Belgian woodland camo)
.
In navolging van de Combat Cut Bravo shirt die speciaal ontwikkeld werd om bewakingsagenten een snijwerende bescherming te bieden aan de armen werd een gelijkaardig principe ook toegepast in de UBACS - FR-CRSC-Belgian woodland camo, dit om de militairen die bewakingsopdrachten uit voeren een gelijkaardige snijwerende bescherming te bieden aan de armen, schouders en hals.
.
De basis is een vuurbestendige Nomex IIIA shirt van DuPont met een Ripstop PC material Belgian woodland camo bedekking aan de armen en schouders. Onder deze Ripstop PC Belgian woodland camo is er een snijwerende Spectra-Coolmax voering.
.
Nomex IIIA van DuPont is een goede brandwerend stof die in veel brandweer kledij gebruikt wordt en de drager een vuurwerende bescherming biedt tegen brandbommen of IED.
.
Snijwerende Spectra-Coolmax voering biedt een lvl5 snijwerende bescherming aan de armen en schouders die buiten de bescherming van de kogelwerende vest vallen.
.
Ripstop PC material Belgian woodland camo integreerd de UBACS in de rest van de Belgische militaire camouflage kledij.
.
Gezien Franse en Engelse militairen reeds aangevallen werden met messen bij een terreuraanslag, is het beslist geen overbodige luxe om ook de UBACS te voorzien van een snijwerende voering.


Gerelateerde producten


Recensies

Er zijn geen recensies gevonden.

Schrijf recensie

Naam Check
Bericht Check
tekens resterend
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore