Webshop » Voetbalsupporters » Belgisch voetbal supporters artikelen » Mondmasker + buishoed Belgische kleuren » Mondmasker / mondkapje + buishoed in Belgische Kleuren EL Polyester

Mondmasker / mondkapje + buishoed in Belgische Kleuren EL Polyester

Mondmasker + buishoed België EL Polyester Mondmasker /  mondkapje + buishoed in Belgische Kleuren EL Polyester€ 13,30 € 11,45 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Setje van mondmasker Belgische drie kleuren en buishoed Belgische vlag kopen voor voetbalsupporters.
.
Mondkapjes kleur België en buishoed met de kleuren zwart, geel en rood van de Belgische vlag zijn te online te bestellen.
.
Mondmasker / mondkapje cover Belgische drie kleur te koop in onze winkel als supporters item met bescherming tegen Covid 19 of coronavirus.
.
Mondmasker zwart-geel-rood België met elastiek aan beide kanten om rond de oren te bevestigen.
Materiaal: 130 g/m2 non woven polyester pinfleece.
Enkellaags mondmasker cover
Afmetingen: circa 12 x 23 cm
Voor volwassenen
Mondmaskers kunnen gewassen worden tot op max. 60°C.
.
Mondmaskers of mondkapjes worden aangeraden en in sommige gevallen verplicht door de overheid om uzelf en andere te beschermen tegen een coronavirus besmetting. Als Belgische supporter past een mondmasker in de Belgische driekleur het best bij uw uitrusting. Voeg daarbij een leuk cowboyhoed met Belgische kleuren. Buishoed voor volwassenen in de kleuren van Belgie.
.
Met het dragen van een beschermend mondmasker besmet je minder snel andere mensen, supporters of bezoekers om je heen. U reduceert hiermee de eventuele Covid19 bevattende aerosolen die kunnen vrij komen bij het praten, hoesten, niezen of supporteren en vangt ze op in het mondkapje. Hiermee draag je bij aan het intomen van het aantal nieuwe besmettingen.
.
Let op: dit is geen medische mondmasker of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen). Het bevat geen filter en is enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Deze mondmaskers zijn niet geschikt voor medische doeleinden.
.
Deze mondkapjes kunnen wel boven en een medisch mondmasker of filter gedragen worden.
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.