Webshop » Voetbalsupporters » Belgisch voetbal supporters artikelen » Mondmasker + visserspet Belgische keuren » Setje van mondmasker en vissershoedje in de belgische kleuren

Setje van mondmasker en vissershoedje in de belgische kleuren

Mondmasker + Visserspet Belgische kleuren EL Polye Setje van mondmasker en vissershoedje in de belgische kleuren€ 18,45 € 13,45 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Setje van mondmasker Belgische drie kleuren en visserspet Belgische vlag kopen voor voetbalsupporters. Mondkapjes kleur België en vissershoedje met de kleuren zwart, geel en rood van de Belgische vlag zijn te online te bestellen.
.
Mondmasker / mondkapje cover Belgische drie kleur te koop in onze winkel als supporters item met bescherming tegen Covid 19 of coronavirus.
.
Mondmasker zwart-geel-rood België met elastiek aan beide kanten om rond de oren te bevestigen.
Materiaal: 130 g/m2 non woven polyester pinfleece.
Enkellaags mondmasker cover
Afmetingen: circa 12 x 23 cm
Voor volwassenen
Mondmaskers kunnen gewassen worden tot op max. 60°C.
.
Mondmaskers of mondkapjes worden aangeraden en in sommige gevallen verplicht door de overheid om uzelf en andere te beschermen tegen een coronavirus besmetting. Als Belgische supporter past een mondmasker in de Belgische driekleur het best bij uw uitrusting. Voeg daarbij een leuk vissershoedje voor elke supporter van België met de tekst Belgium. Biedt een goede bescherming van het hoofd en de oren tegen de zon. Zeer compact om weg te steken in uw zak.
.
Met het dragen van een beschermend mondmasker besmet je minder snel andere mensen, supporters of bezoekers om je heen. U reduceert hiermee de eventuele Covid19 bevattende aerosolen die kunnen vrij komen bij het praten, hoesten, niezen of supporteren en vangt ze op in het mondkapje. Hiermee draag je bij aan het intomen van het aantal nieuwe besmettingen.
.
Let op: dit is geen medische mondmasker of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen). Het bevat geen filter en is enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Deze mondmaskers zijn niet geschikt voor medische doeleinden.
.
Deze mondkapjes kunnen wel boven en een medisch mondmasker of filter gedragen worden.
.
.
Waar kan u dit setje van Belgische driekleur mondmaskers of mondkapjes kopen met een vissershoedje?
Hier onder online bestellen voor België.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.