Webshop » Hemden » Snijwerende hemden » XLarge / snijwerend jeans hemd

XLarge / snijwerend jeans hemd

Snijwerend jeans hemd XL XLarge / snijwerend jeans hemd
Snijwerend jeans hemd XL XLarge / snijwerend jeans hemd€ 429,95 inclusief BTW

Uitverkocht

Het snijwerende hemd Jeans-Cutyarn-Coolmax kan het traditionele jeans hemd vervangen in al zijn functies maar is voorzien van een Cutyarn snijwerende voering. Het snijwerend jeans hemd kan gedragen worden als casual hemd met een snijwerende bescherming.
-
Het snijwerende jeans hemd heeft een buitenlaag van jeans. De snijwerende voering van Cutyarn niveau 5 en zit over de volledige oppervlakte van het hemd, inclusief de kraag en de mouwen. De binnenlaag is gemaakt uit een zwarte Coolmax mesh. Deze Coolmax mesh heeft een vochtregulerend effect en een fris gevoel.
-
Het snijwerend jeans hemd heeft een enkele laag snijwerende Cutyarn over de volledige oppervlakte die een goede bescherming biedt tegen een snijdend aanval met een mes. Ook in de kraag van het hemd zit een enkele laag snijwerende Cutyarn die in principe dubbel gelegd wordt tijdens het dragen van een das. Deze dubbele kraag vormt een goede bescherming tegen aanvallen met messen of andere steekwapens in de hals.
-
Het snijwerende jeans hemd kan gecombineerd worden met andere snijwerende kledij. Zo kan een zwarte snijwerende T-shirt onder het snijwerend hemd dragen of zelf een steekwerende Combat Cut Alpha shirt of een snijwerende T-shirt–carrier met ballistische pakketten. Door meerdere snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen vergroot men de snij- en steekweerstand en vergroot men de bescherming tegen steekpartijen.
-
Maat / Nekmaat
S 37
38
M 39
40
L 41
42
XL 43
44
XXL 45
46
3XL 47
48
4XL 49
50
-

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.