Webshop » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 2 » Blauwe T-shirt carrier Nomex-Kevlar lange mouwen VBR-Belgium

Blauwe T-shirt carrier Nomex-Kevlar lange mouwen VBR-Belgium

Blauwe T-shirt carrier Nomex-Kevlar-LM Blauwe T-shirt carrier Nomex-Kevlar lange mouwen VBR-Belgium€ 305,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


Medium - Blauwe T-shirt carrier Nomex-Kevlar-LM€ 305,00 Toevoegen aan winkelmandje


Deze blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met lange mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde).
.
Het materiaal die voor deze blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier gebruikt wordt is een Speciale Nomex-Kevlar samenstelling die reeds gebruikt wordt in sommige brandweerkledij. De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar die snijwerend is en eveneens brandwerend is.
-
De brandwerende eigenschap van politiekleding is een nieuwe eigenschap die aan een opmars begonnen is waarbij de agent beter beschermt wordt tegen brandbommen of Molotovcocktails.
De snijwerende eigenschap van Kevlar is niveau 2, die al een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met de meeste eenvoudige zakmessen.
-
In deze brandwerende en snijwerende T-shirt zijn er twee zakken gemaakt waarin er extra beschermende pakketten kunnen geschoven worden. Deze zakken zijn eveneens gemaakt uit de Nomex-Kevlar stof waardoor deze een dubbele bescherming beiden op de borst en in de rug. In de zakken kunnen er zachte ballistische platen van 250x300 mm, of andere steekwerende platen of naaldwerende pakketten geschoven worden.


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.