Webshop » Steekpartij forum update » Steekpartijen België » Vijfentwintig mensen gaan elkaar te lijf met messen, bijlen, hamers te Gent

Vijfentwintig mensen gaan elkaar te lijf met messen, bijlen, hamers te Gent
 inclusief BTW

Ruime voorraad

Drie mensen zijn opgepakt in Gent nadat ze betrokken waren in een grote vechtpartij aan café Karatay in de Gentse Muidepoort. Zo’n 25 mensen uit het Turks milieu gingen elkaar zaterdagmiddag te lijf met messen, bijlen en hamers. Eén man werd met een messteek in het been naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is zwaargewond maar niet in levensgevaar.
  .
De knokpartij deed zich voor aan de Voormuide in Gent. “25 mensen uit het Turkse milieu raakten slaags”, Er viel een gewonde. Drie mensen werden opgepakt. De aanleiding voor de massale vechtpartij is nog niet bekend. Over de aanleiding voor de caféruzie is er nog geen duidelijkheid, hiervoor willen de politie eerst alle betrokken partijen verhoren. Mogelijk gaat het om de uitloper van een ruzie die zich al voor had gedaan in of rond café Karatay de afgelopen nacht.
.
Er doen zich zeer veel steekpartijen voor in en rond cafés. Het is dan ook geen overbodige luxe om zich te gaan beschermen met een snij- of steekwerende kledij als men een nachtje gaat stappen. In dit geval werd het slachtoffer geraakt in het been. Wij beschikken over een multifunctionele snijwerende Jeans broek die zowel geschikt is als Tactical jeans en als party jeans. Deze multifunctionele jeans broek is op verschillend plaatsen voorzien van een snijwerende Spectra voering als bescherming tegen het vallen of tegen een aanval met een mes op de benen, maar is nog altijd luchtig en licht om ook binnen in een café of discotheek te dragen. 
.
motorbroek-jeans-spectra-002wit50reeks70

Snijwerende Jeans broek

Snijwerende T-shirt carrier met steekwerende of steek- en kogelwerende pakketten kunnen onder een hemd of sweater gedragen worden. Daarboven kan men noch een snijwerende lerderen vest VBR-KVL-91 dragen. 
speccoolzm-1-055wreeks5

Snij- en kogelwerende T-shirt carrier          

Snij en steekwerende lederen vest VBR-KVL-91


Ook kan men een Combat Cut Alpha shirt dragen.
.
kevlarshirt-1-007a-zondermouwen-1a-60
Combat Alpha steekwerende shirt

Deze anti-steekpartij T-shirt zonder mouwen beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers. Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met een driedubbele snijwerende Cutyarn voering. De driedubbele snijweerstand niveau 5 is absoluut nuttig tegen snijaanvallen met cutter messen, vleesmessen, combat messen en korte Japanse zwaarden. Een driedubbele laag snijwerende Cutyarn betekend ook een driedubbele steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.
.

Politieagent neergestoken in Gent 18/03/2009 
-
In Gent zijn drie politieagenten neergestoken tijdens een interventie in een appartement in de Nekkersputstraat, dicht bij het zwembad Rooigem, in het noordoosten van de stad. Een van hen is nog in levensgevaar. De dader is doodgeschoten. De agenten zijn afgevoerd naar het ziekenhuis met steekwonden aan de hals en in het gezicht. Een van hen is nog in levensgevaar. 
.
Wij beschikken over een reeks blauwe snijwerende en steekwerende T-shirts die ontwikkeld speciaal voor politieagenten.
.
 De blauwe snijwerende T-shirt carrier is brandwerend en snijwerend en kan voorzien worden van extra beschermende  steek- en kogelwerende pakketten.
.
nomex-shirt-blauw-1-085w2serie-30

Blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier


De blauwe steekwerende shirt carrier (Combat Police) is een snijwerend, steekwerende en brandwerende T-shirt die speciaal ontwikkeld werd om onder de standaard politie fleece te dragen en kan ook voorzien worden van extra beschermende pakketten.
.
kevlarshirt-1blauwreeks-2-w50

Combat Police      Steekwerende losse col

Er is een toenemende bezorgdheid bij politieagenten over de bescherming van de hals tegen steekpartijen. Er werd een speciale blauwe/zwarte losse snijwerende en steekwerend rolkraag ontwikkeld om onder de blauwe snijwerende en steekwerende T-shirts te dragen