Webshop » Vesten » Steekwerende vesten steekvest » Steekwerende vest economic steekvest » Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Basic Economic

Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Basic Economic

Puma geel steekwerend vest basic economic Goedkope steekwerende Fluo vest Puma™ Basic Economic€ 399,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


Medium - Large Puma geel steekwerend vest basic economic- M-L€ 399,00 Toevoegen aan winkelmandje


Steekvest basic economic Puma fluo geel
.
Goedkope oplossing voor carnaval, wijkfeesten of muziekevenementen waar stewards of beveiligingsmedewerkers discreet een steekwerende, slagwerende en stootwerende vest dienen te dragen en er toch keurig en perfect moeten uitzien tegen een economische prijs.
.
Vaak duren deze feestelijkheden slechts enkele dagen, maar tegenwoordig is het onverantwoord om aan beveiliging te doen zonder enige bescherming tegen een steekwapen. Gezien het over het algemeen over meerdere beveiligers gaat voor korte tijd, is het niet haalbaar om alle beveiligers te voorzien van een hoge kwaliteitsvolle steekwerende vest, vandaar dit alternatief.
.
Deze set omvat een geel reflecterende Puma™ buitenhoes en een steekwerende basic ecomomic discrete vest.
.
Het fluo geel reflecterend Puma™ hoes is gemaakt van duurzame Heavy Duty Cordura®. Het Puma™ vest is speciaal ontwikkeld om openlijk boven de kledij te dragen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Goed verstelbaar en aanpasbaar voor een goede pasvorm. Is voorzien van een rits in het midden van de voorkant en twee opgestikte zakken met Velcro sluitsysteem twee balpenhouders en microfoon lussen aan de schouders. Dit fluo geel reflecterend Puma™ vest wordt vaak boven de kleding of als uniform gedragen door stewards, transport controle, verkeerscontrole of hulpdiensten.
.
Het steekwerend vest "Basic Economic" is een discrete steekvest die normaal onder de kledij gedragen worden. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die loopt tot hoog in de schouders. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. De hoogte van de kunststof plaat is beperkt en loopt niet tot de schouders om voldoende bewegingsvrijheid te hebben.
.
Objectief gezien is dit een elementaire discrete steekwerende basis vest die de meest vitale organen beschermt tegen een steekaanval tot 14 Joule. Deze vest is geschikt voor plaatsen waar er reeds een toegangscontrole is op gevaarlijke steekwapens en waar de steekwerende bedreiging eerder afkomstig is van opportuniteitswapens zoals gebroken glazen, kleine zakmessen, multi-tools of ander kleine steekwapens.
.
De steekwerende vest Basic Economic wordt op zijn geheel in de Puma™ reflecterende hoes gestoken. Beide onderdelen hoes of steekvest kunnen apart gedragen worden indien nodig.
.
Door het gebruik van een kunststof harnas als steekweerstand is deze vest ook geschikt om dunne naalden of injectienaalden tegen te houden. Dit is dus een voordeel voor ambulance diensten. Dit kunststof harnas wordt ook erg gewaardeerd als bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen. Gebroken glazen flessen kunnen soms beschikken over zeer dunnen glazen splinters.
.
Deze combinatie met kunststof harnas en aluminium platen is ook slag, stoot en steekwerende en beschermt de drager tegen stokslagen en vuistslagen ook langs de zijkant van het vest.
.
Dit kunststof harnas beschermt ook de zijkant van het lichaam tegen vuistslagen, stampen of schoppen in de ribben. Bescherming tegen gebroken of gekneusde ribben.
.
Geen enkele steekwerende vest is steekvrij !
.
Deze steekwerende Basic Economisch vest is niet officiële gecertificeerd maar is uitermate geschikt voor low budget persoonlijke verdediging!
-
Maten: S-M / L-XL
Gewicht S-M = 1.560 kg
Gewicht L-XL = 1.820 kg

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.