Producten » Terreurdreiging Kerstperiode Nieuwjaar 2017-2018 » Terreurdreiging 2017 Kerstperiode - Nieuwjaar

Terreurdreiging Kerstperiode - Nieuwjaar 2017

Bescherm jezelf tegen terroristen, terreuraanslag met messen, schietpartij of bomexplosie. Beschermende kleding kan aangekocht worden in onze onlineshop!
.
US Departement of State en Europol waarschuwen voor terreur aanslagen tijdens de Kerstperiode 2016!
.
.
Terwijl het kalifaat kraakt onder de bommenregen van het coalitie leger, waarschuwen verschillende geheime diensten dat er een nieuwe golf van terroristen onderweg is om terreur aanslagen te plegen als wraak op de bombardementen in Syrië en Irak. De geviseerde landen zijn België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland.
.
.
Waarschuwingen van autobommen en ontvoeringen!
.

Onze strijdkrachten in Afghanistan hebben al een ruime ervaring met bermbommen (EDIS) en autobommen. Als persoonlijke bescherming bieden de kogelwerende vest en Kevlar ondergoed de meest efficiënte bescherming. Kevlar is snijwerend, scherfwerend, scheurwerend en brandwerend. We hebben verschillende soorten kleding die ook een belangrijke bijdrage aan uw persoonlijke bescherming tegen autobommen kan leveren.
.


   Loading...

   .
   Kerstmarkten zijn een doelwit!
   .
   kerstman-vent-90-4
   .
   .
   Terreuraanslag op de kerstmarkt in Berlijn ... IS eist de terreur aanval op!
   .
   Onze steun voor de slachtoffers en hun families!
   .

   De Poolse trucker Lukasz Urban heeft waarschijnlijk verschillende mensenlevens gered door zijn gevecht met de terrorist. We krijgen regelmatig de vraag van vrachtwagenbestuurders uit Noord-Frankrijk naar beschermende snij- en steekwerende  kleding, omdat het te gevaarlijk is vanwege de vele agressieve vluchtelingen die de chauffeurs aanvallen. We raden alle vrachtwagenchauffeur die gevaarlijke stoffen vervoeren en ook andere truckers aan, om beschermende kleding te dragen. De Poolse held is een dode held als gevolg van meerdere steekwonden en een schotwond ... Er zijn verschillende soorten beschermende kleding beschikbaar, snijwerende T-shirts, steekwerende sweaters, anti steekpartij truien en ook flexibele steekwerende en kogelvrije vesten, die comfortabel in een vrachtwagen gedragen kunnen worden.
   Beter een goed beschermde held ... dan een dode held!
   .
   .
   Snijwerende en steekwerende kledij
   .
   rode-vest-trui-35
   .
   Het is de hoogste tijd om uw traditionele Kerstmanpak te vervangen door rode snijwerende, steekwerende, scheurwerende, en scherfwerende kleding.
   .
   rodvesteshirt-1-011-witb25

   Rode snijwerende T-shirt

   Onze hoge kwaliteit snijwerende T-shirts, die voorzien in een enkele laag snijwerend materiaal niveau 5, kunnen u beschermen tegen een snijdende aanval met een mes of cutter mes. Door de hoge weerstand van het snijwerend materiaal beschermen ze ook tegen glasscherven en kleine fragmenten van de bomexplosies. Onze snijwerende T-shirts zijn in verschillende kleuren en samenstellingen verkrijgbaar.
   .
   t-shirt-reeks-1-45
   .
   Zwarte snijwerende T-shirts ook voor kinderen

   Witte snijwerende T-shirts

   Rode snijwerende T-shirts
   .
   rodecombat-1-001wit40-d

   Zwarte snijwerende Cordura jas

   Rode snijwerende Cordura jas

   Lederen snijwerende jas

   .
   .
   Grotere kans op dodelijke slachtoffers als gevolg van zware steekpartijen!
   .
   ISIS heeft haar analyse gemaakt over hun steekpartijen die als terreuraanslagen werden uitgevoerd. De meeste keukenmessen en zakmessen zijn niet sterk genoeg om een dodelijke steekpartij te veroorzaken. Hun advies om stevige messen van minsten 30 cm lang te gebruiken, zal het aantal dodelijke slachtoffers aanzienlijk doen toenemen. Een mes aanvallen met een stevig mes kan niet worden gestopt door een enkele laag snijwerend materiaal! Wij raden u aan om minstens 3 à 4 lagen snijwerend materiaal boven elkaar te dragen als kledij, om enige doeltreffende bescherming te bekomen tegen een terreuraanslag met een mes. Als een efficiënte bescherming tegen ernstige steekpartijen raden wij u aan om meerder snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen zoals een snijwerende regenjas boven een snijwerende T-shirt. Wij hebben ook een aantal anti steekpartij sweaters die samengesteld zijn uit verschillende lagen snijwerend materiaal. Deze anti steekpartij sweaters zijn te vergelijke met een dikke trui, zijn zeer comfortabel om te dragen en bieden een goede bescherming tegen zware steekpartijen.
   .
    Koop snijwerende of steekwerende kledij van goede kwaliteit. Goedkope publiciteit stunts van snijwerende goederen die een dubieuze kwaliteit hebben kunnen uw leven kosten! De snijwerende kwaliteitsgrondstoffen zoals Spectra van Honeywell en Cutyarn (soort Dyneema van DSM) zijn niet goedkoop!
   .
   .
   Steekwerende kledij
   .
   combat-cut-alpha-5-004wa-50akl

   Combat Cut Alpha shirt

   Snijwerende en steekwerende sweaters anti-steekpartij
   Drie snijwerende T-shirts zijn verwerkt in één soepele anti steekpartij
   3 maal meer bescherming tegen mes aanvallen.

   combat-cut-bravo-4-012witb30
   .
   Combat Bravo shirt full protection
   .
   De Combat Cut Bravo shirt volledig beschermende is een snijwerende en steekwerende trui met een 3-Way Kevlar buitenlaag en drie lagen snijwerende Cutyarn voering (soort Dyneema) en biedt een ernstige bescherming tegen aanvallen met messen, maar ook tegen alle soorten fragmenten uit autobommen, spijker bommen en granaatscherven. Op een koude Kerstmarkt draag je toch ook een dikke trui ... het is de hoogste tijd om eens na te denken of uw dure modieuze trui ook bescherming biedt tegen een terreuraanslag zoals rondvliegen glas van gesprongen ruiten bij een bomexplosie.
   .
   .
   Torskin T-shirt met steekwerende pakketten
   .
   torskin-200
   Torskin steekwerende T-shirt

   De snijwerende Torskin T-shirt met extra steekwerende pakketten ter hoogte van de vitale organen kan het aantal dodelijke steekpartijen gevoelig beperken. De snijwerende T-shirt drager kan voorzien worden van extra steekwerende pakketten die een vrij hoge steekweerstand hebben. De Torskin steekwerende T-shirt is een goed alternatief om een steekwerende vest te vervangen. 
   .
   .

   Kevlar-Nomex T-shirt dragers
   .
   nomex-shirt-blauw-1-033w50
   .
   Een Nomex-Kelvar T-shirt drager kan uw lichaam beschermen tegen ernstige brandwonden en gebroken glas van autobommen. Het Kelvar T-shirt en short worden al gebruikt in het leger, in de vorm van ondergoed, maar de vuurvaste Nomex IIIA biedt een extra brandbescherming, zodat je lichaam is niet ernstig verbrand door de hitte van de bomexplosie. Bij het toevoegen van een steek- en kogelwerend pakket worden de vitale organen nog beter beschermd tegen ernstige steekwonden of kogels.
   .
   nomex-shirt-blauw-1-049wit30

   Nomex-Kevlar T-shirt met kogelwerende pakketten

   We hebben verschillende soorten snijwerende en kogelvrije T-shirt-dragers die zeer comfortabel en discreet onder kleding, uniform of casual kleding gedragen kunnen worden. De T-shirt drager kan voorzien van twee steek- en kogelwerende pakket die vergroten de beschermingswaarde en beperken de kans op een dodelijk slachtoffer.
   .
   dsc00431-fwitst30

   VBR-Belgium Police1 sweater

   De VBR-België Politie 1 trui is een neutrale donker blauwe trui met een Kevlar-Nomex buitenlaag en twee lagen van snijbestendige voering. Deze Politie-1 pullover kan voorzien worden van kogelwerende pakketten om de vitale organen rond het hart te beschermen. Deze combinatie is ideaal om discreet en zeer comfortabel onder de kleding te dragen en biedt een goede bescherming voor het bovenlichaam tegen dodelijke messteken naar het hart of kogels in de hartstreek.
   .
   dsc00483-aw30
   De VBR-België Politie 1 trui is geschikt om te dragen voor burgers of vrachtwagenchauffeurs. Een biedt een zeer goede bescherming aan de armen en schouders tegen het snijden met messen en beschermt de vitale organen tegen het steken met messen en kogels van handwapens tot het kaliber. 44 Magnum!
   blauwe-col-w30b

   Snij- en steekwerende rechte col

   .
   We hebben verschillende soorten snij- en steekwerende hoge collen beschikbaar die de nek, de luchtpijp en de halsslagader tegen een terreuraanval met een mes op de nek beschermen.
   .
   sjaal-3-kevlar-30
   Snij- en steekwerende sjaals

   .
   Aramide flexibele steekwerende vesten
   .
   steekwerende-vest-1

   Flexibele steekwerende vesten KR1-SP1
   .

   Steekwerende vesten zijn vrij verkrijgbaar in hans West-Europa, maar er worden veel licht (goedkoop) steekwerende vesten aangeboden, die gemaakt zijn van een buigzaam sterke kunststof panelen, die slechts een kleine steekwerende bescherming bieden. Deze goedkope steek vesten zijn niet flexibel en niet discreet om onder de kleding te dragen. We hebben ook flexibel steekwerende aramide vesten KR1-SP1, die een veel hogere steekweerstand hebben, zijn zeer flexibel en onzichtbaar onder kleding. Deze flexibele steekwerende vesten zijn gemaakt uit ballistische vezels die speciaal behandeld werden om de steekweerstand te vergroten. Hoewel deze aramide vest niet gecertificeerd zijn als kogelvrij en dus vrij verkrijgbaar zijn, bieden deze Aramid vest een zeer hoge weerstand tegen fragmenten als deze van een bomexplosie. Voor de situaties waar de aankoop van een kogelvrij vest geen optie, dit steekwerende vest bieden ook een goede algemene bescherming tegen aanvallen met messen en granaatscherven en kan zonder problemen als geschenk aan iemand in het buitenland (EU) gegeven worden.
   .
   .
   Op reis gaan zonder kogelwerende vest...? 
   .
   Schietpartij luchthaven Fort Lauderdale 
   .
   Het is duidelijk dat luchthavens nog altijd geviseerd worden door terroristen. Wij hebben de terreuraanslag op Zaventem pas achter de rug. De schietpartij op de luchthaven van Fort Lauderdale doe opnieuw vragen rijzen of men zonder scherf- en kogelwerende vest nog wel op reis kan gaan?
   .
   .
   Kogelvrije en scherfwerende vesten
   .
   pollux-kleuren-60
   .
   Zwarte Pollux kogelwerende vest
   .
   Witte Pollux kogelwerende vest
   .
   Huidskleur kogelwerende vest
   .
   Een discrete kogelwerende vest Pollux NIJ-3A is de meest efficiënte algemene lichaamsbescherming die men onder de kledij kan dragen. Deze steek- en kogelvrije vest is ook steekwerend tegen messen tot 15 Joule, scherfwerend tegen granaat scherven en beschermd het lichaam ook tegen brandwonden.. Dus ideaal als persoonlijke bescherming tegen terreuraanslagen.
   .
   fluavest-1-65

   Fluo steek- en kogelwerende vesten
   .
   Een steward die dagelijks op een Kerstmarkt of Nieuwjaarsviering aanwezig is dient uiteraard voorzien te zijn van een Fluo Geel of Rode kogelwerende vest. Het zijn absoluut geen tijden meer om onbeschermd een openbare functie uit te voeren zonder een beschermende vest. 
   .
   .heracles-sirius-blauw-vbr-belgiumwebshop
   Heracles kogelwerende vest

   Sirius kogelwerende vest HG2-KR2-SP2

   De Heracles kogelwerende vest is tegenwoordig vrij populair omdat er een extra riem op de kogelwerende vest bevestigd is waaraan er verschillend accessoires kunnen bevestigd worden.
   Verschillende beschermingswaardes zijn mogelijk. 
   .
   De Sirius kogelwerende vest wordt onder andere gebruikt door de politie waarbij de hoogste steek- en kogelwerende bescherming het niveau HG2-KR2-SP2 is. Dit is een relatief zachte vest met de hoogste beschermingswaarde die voor het ogenblik op de markt is. Dit biedt dan ook dezelfde bescherming als de agenten van de Federale Politie. Vooral interessant voor de personen die werken in de nabijheid van de politieagenten.
   .
   labelstritonhelm-1-046wit30

   Triton NIJ-4 Conj.

   Wij merken dat niet alle politieagenten beschikken over harde ballistische platen om boven hun zachte kogelwerende vest te dragen als bescherming tegen Kalashnikov geweren. De Tritan plaatdragen met twee harde kogelwerende NIJ-4 Conj. Is verkrijgbaar in onze webshop.
   .
   Het plaatsen van betonblokken belet dat terroristen tot bij het publiek kunnen rijden, maar verwacht wordt is dat terroristen hun werkwijze zullen veranderend en aanslagen zullen plegen vanop afstand.
   .
   De kans bestaat dat de Kerstmarkten en Nieuwjaarsviering van op een afstand onder vuur zullen genomen worden met Kalashnikov geweren en machinegeweren met bandvoeding. Een kogelregen vanuit oorlogsgeweren kan een waar bloedbad aanrichten. 
   .
   dsc00843-2

   Operator met 4 harde kogelwerende platen

    Wij hebben ook kogelwerende plaatdragers die voorzien zijn van 4 kogelwerende platen als bescherming tegen oorlogsgeweren. Deze kogelwerende plaatdragers worden veel gebruikt bij militaire operaties en bieden zowel bescherming aan de voorzijde, de achter zijde als aan de zijkanten. En vormt de meest praktische bescherming tegen kogels uit oorlogsgeweren. 
   .
   Verkrachtingen op nieuwjaarsnacht
   .
   Er gaat geen week meer voorbij zonder dat er een meisje of vrouw verkracht wordt.
   .
   Er zijn verleden jaar op nieuwjaarsnacht zeer veel aanrandingen en verkrachtingen geweest en er wordt verwacht dat het dit jaar even erg zal zijn. Sommige van die verkrachtingen vallen onder psychologische oorlogsvoering en worden in groep georganiseerd. Dit wordt helaas door de media en overheid geminimaliseerd waardoor meisjes en dames het gevaar voor verkrachting niet ernstig nemen en zich ook niet beschermen. 
    
   ar-girl-1

   Snijwerende anti verkrachtbroek

   Zowel in Duitsland als in Engeland worden er al snijwerende anti verkrachtbroeken gedragen. Wij hebben een tactische anti verkracht broek die voorzien is van een goede snijwerende riem zodat de anti verkrachtbroek kan aangespannen worden boven de heupen. Dit belet dat de anti- verkrachtbroek kan afgetrokken worden. Deze anti verkracht broek (short) is snijwerend, scheurwerend en biedt bescherming tegen scherven. De tactische anti verkracht broek is geschikt voor dames en heren en biedt u een algemene bescherming tegen verschillende vormen van agressie. De anti verkracht broek is bedoeld om de gebruiker zo langmogelijk weerbaar te maken en een penetratie te verhinderen en de dames beter te beschermen tegen dodelijke geslachtsziektes.