Webshop » Terreurdreiging Kerst en Nieuwjaar 2018-2019 » Terreurdreiging Kerstperiode Nieuwjaar 2017-2018

Terreurdreiging Kerstperiode en Nieuwjaar 2017-2018

Terwijl de Internationale coalitie zich richt om IS te verslaan heeft de andere terreurorganisatie de kans gekregen om een terreurnetwerk uit te bouwen die streeft naar het internationaal terrorisme zoals onder de hoogdagen van Osama bin Laden

al-qaeda-logo-5
Volgens US Homeland Security, IS terroristen en Al-Qaeda plannen als maar meer massa-slachtoffer terreuraanvallen zoals de 9/11 terreuraanslag. Ook verschillende van de laatste grote bomexplosies in Afrika wijzen steeds naar de afkomst van Al-Qaeda.
 Een Al-Qaeda video roept op om “joden, Amerikanen, westerlingen en Russen” te doden. 

Al-Qaeda is terug ...
 internationaal en georganiseerd om terreuraanslagen te plegen!

9-11vliegtuig-1
Volgens US Homeland Security, sommige terreurcellen hebben hun plannen voor kleine terreuraanslagen opgeschort om verder te werken aan de voorbereiding van een serie grote massa-slachtoffer aanvallen. Al-Qaeda is nog altijd gefascineerd om burgervliegtuigen te gebruiken als raketten om belangrijke plaatsen te treffen. Echter wordt er verwacht dat deze vliegtuigen van buiten Amerika zullen gekaapt worden. Het ligt nogal voor de hand dat vliegtuigen vanuit het Midden-Oosten en vanuit Europa het meest geschikt zijn om dergelijke terreuraanslagen te plegen. Als persoonlijke bescherming raden wij dan ook brandwerende en scherfwerende kledij aan. 
.
Als bescherming tegen vuur of brand veroorzaakt door terreuraanslagen of brandbommen beschikken wij over verschillende soorten Nomex-Kevlar T-shirts. Nomex wordt veel gebruikt in brandweerkleding en Kelvar is dan scheur en snijwerend. Beide producten zijn van Dupont. Gewone kleding zoals polyester smelt en brand in de huid bij een bomexplosie. Kevlar en Nomex branden niet of zijn zelfdoven en branden bijgevolg niet in de huid bij de hitte van een bomexplosie.
.
dsc00458-fs30

Nomex-Kevlar trui
.
Hoewel Al-Qaeda gekend staat voor het zorgvuldig voorbereiden van grote terreuraanslagen, lijkt door de samenwerking met IS, Al-Qaeda ook belangstelling te hebben voor de met succes uitgevoerde terreuraanslagen van IS waarbij men rugzak bommen en autobommen in drukke plaatsen tot ontploffing bracht. Een goede lichaamsbescherming tegen bom fragmenten is hiertegen de meest geschikte vorm van persoonlijke bescherming. 
.
combat-cut-bravo-4-012witb30
Combat Bravo trui Full Protection 

De trui Combat Bravo volledige bescherming is een speciale snij-, steek-, en brandwerende trui die een grote bescherming biedt in een soepele trui die zich laat dragen als een normale wintertrui. De buitenlaag is een Kelvar 3-Way bescherming en de voering bestaat uit drie lagen snijwerend materiaal die een goede snijwerende bescherming biedt maar die ook een zeer grote weerstand biedt tegen scherpe voorwerpen zoals glasscherven of bom fragmenten. 
.
Nieuw soort kogelwerende en scherfwerende vesten.
.
Wij merken dat bij de vraag naar nieuwe kogelwerende vesten vaak extra technische eisen gesteld worden waaronder naast de kogelwerende eigenschappen ook specifieke beschermingseisen tegen granaatscherven en tegen aanvallen met messen. Het gevolg hiervan is dat er een nieuw soort kogelwerende pakketten werden ontwikkeld om speciaal te voldoen aan de eisen van agenten die blootgesteld kunnen worden aan terreuraanslagen.
poolux-granaat-400-2
Officieel gecertificeerd als:
* Kogelwerend NIJ-3A(04) (9x19mm-.44Magnum)
* Granaatscherfwerend 17 grains FSP
* Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule
* Steekwerend tegen priemen SP 24 Joule
* Snijwerend


polux-30

Pollux NIJ-3A + Granaat + Mes + Priemwerend

De nieuwe anti-terreur kogelwerende vest Pollux NIJ-3A GRAN is een multifunctionele vest die zowel bescherming biedt tegen kogels, granaatscherven, tegen messen en tegen priemen. Deze vest is vrij flexibel en kan discreet gedragen worden onder de kledij. Voor de leek die niets van technische eigenschappen afweet, dit is een moderne allround vest als bescherming tegen terreuraanslagen.

crius-2

Crius NIJ-3A + Granaat + Mes + Priemwerend
.
Het kogelwerend pakket NIJ-3A(04) GRAN is op standaard maat en kan gebruikt worden in al onze kogelwerende vest hoezen. Pollux, Heracles, Helios, Odin… Voor de Crius tactische kogelwerende vest zijn er ook kogelwerende armbescherming, kogelwerende nek bescherming en kogelwerende heupbescherming verkrijgbaar.
.
.
Massa schietpartijen 
.
De massa-schietpartij in Las Vegas waarbij 58 mensen gedood werden en meer dan 500 gewond werden maakt het pijnlijk duidelijk dat de huidige veiligheidsmaatregelen met betonblokken om bomauto’s tegen te houden niet meer toereikend zijn. Terroristen en hun handlangers zijn geïntegreerd in de huisvesting en hebben in alle steden uitzicht op grote evenementen. Hoewel dat de low budget terroristen van IS eerder fanatieke sympathisanten waren die geen oorlogswapens bezitten, nu met de val van IS in Syrië en Irak komen grote hoeveelheden oorlogswapens op de illegale markt. 
.
dragunov-kalashnikov-pkm
Terroristen leggen contacten met illegale wapenhandelaars om Kalashnikov’s, Dragunov’s of RPK machinegeweren te kopen. Hiermee kan men vanop een afstand van meer dan 500 meter ver en groot evenement onder vuur nemen zonder dat er veel voorbereiding moet gebeuren. Ook hulpdiensten maken zich tegenwoordig zorgen omdat niet alleen burgers maar ook hulpdiensten  onder vuur kunnen genomen worden. Harde kogelwerende platen NIJ-4 Conj. om boven de zachte kogelwerende vest te dragen beginnen nu ook stilaan in de ambulancewagen gelegd te worden en kunnen in geval van een oproep bij een terreuraanval snel boven de bestaande kogelwerende vest aangetrokken worden als bescherming van ambulanciers tegen Kalashnikov geweren.
.labelstritonhelm-1-046wit30

Pollux + Triton NIJ4 vesten
.
Ook de standaard plaatdragers worden tegenwoordig onder de kledij gedragen. Verschillende modellen zijn hiervoor bruikbaar.
.
.
Verschillende soorten plaatdragers
.
.
Hoewel een lokale steekpartij tegenwoordig dagelijkse kost is, georganiseerde steekpartijen als terreuraanslagen worden nu ook door Al Qaeda aangemoedigd, dit om de achterban van low budget terroristen en sympathisanten aan te moedigen. Efficiënte steekwerende kledij zoals de VBR-Belgium Alpha shirt en de Torskin steekwerende T-shirts worden alsmaar meer gedragen.
.
torskin-200
Torskin steekwerende T-shirts
.

    Loading...