Webshop » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 2

Snijwerende T-shirts bescherming niveau 2

.
Verschillende soorten snijwerende T-shirts met snijweerstand niveau 2 online kopen. Meswerende t-shirt lvl2 gemaakt uit 3-Way Kevlar ; snijwerend, brandwerend en scheurwerend. Brandwerende en snijbestendige kledij Nomex IIIA van VBR-Belgium te koop.
-


  Loading...

  .
  .
   Snijwerende lvl2 tshirts 
  .
  Deze zwarte snijwerende T-shirt is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.
  .
  Deze zwarte snijwerende T-shirt is ideaal om te dragen tijdens de zomer en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een zomerse snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes, of een gebroken glazen fles.
  .
  Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate vlam vertragend en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.
  .
  Voordeel van deze zwarte Kevlar snijwerende T-shirt is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen. 
  .