Webshop » Vesten » Steekwerende vesten » Helios fluo steekwerende vesten

Helios fluo steekwerende vesten

.
De fluorescerende en hoog zichtbare Helios steekwerende vesten werden speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten. De Helios Fluo vest in geel Fluo is voor algemene hulp diensten en ambulances, de rood Fluo vesten zijn geschikt voor spoeddiensten en dokters.
.


Loading...

.
De fluorescerende en hoog zichtbare Helios buitenhoes (carrier) werd speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten en kan voorzien worden van een standaard beschermend pakket naar keuze. In dit geval werd de Fluo vest voorzien van een steekwerend pakket die gebruikt wordt in de Basic Economic steekwerende vest.
.  
Wegens de crisis worden vele investeringen door officiële besturen geweigerd waardoor hulpverlener met eigen middelen moeten voorzien in een persoonlijke bescherming. Dit steekwerend pakket is niet officieel gecertificeerd waardoor het aanzienlijk goedkoper is. Het pakket is reeds in gebruik in verschillende landen en is een realistische snijwerende basis bescherming die uitermate geschikt is voor persoonlijke verdediging.  
.  
De Fluo vest is verkrijgbaar in geel Fluo voor algemene hulp; MUG, ambulances en ondersteuningsdiensten terwijl de rood Fluo vesten geschikt zijn voor de brandweer en spoeddiensten ....  
.  
Door het gebruik van een kunststof harnas als steekweerstand is deze vest ook geschikt om dunne naalden of injectienaalden tegen te houden. Dit is dus een voordeel voor ambulance diensten. Dit kunststof harnas wordt ook erg gewaardeerd als bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen. Gebroken glazen flessen kunnen soms beschikken over zeer dunnen glazen splinters. 
.