Webshop » Support Shop » T-shirts Support Shop » Zwart snijwerend t shirt

Zwart snijwerend t shirt

Snijwerende zwart T-shirt Cool-Cutyarn-Polyester met korte mouwen VBR-Belgium

.
Zwart snijwerend t shirt kopen voor kinderen en volwassenen.
.
vbr-snijtshirt-zwart-2-30
om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat
.
          9 tot 11 jaar = prijs 161 Euro
        12 tot 14 jaar = prijs 161 Euro
        15 tot 16 jaar =prijs 161 Euro
                           XS = prijs 161 Euro
                             S = prijs 161 Euro
                            M = prijs 161 Euro
                             L = prijs 161 Euro
                           XL = prijs 163Euro
                         2XL = prijs 165 Euro
                         3XL = prijs 169 Euro
.
Zwarte snijwerende T-shirt niveau 5 uitermate geschikt voor security of bewakingsagenten en past goed bij een zwarte security broek of zwarte uitrusting.
.
Dit zwart snijwerend T-shirt is een ernstige en praktische bescherming tegen aanvallen met een mes of glasscherf. Uitermate geschikt tegen aanvallen met cuttermessen.
.
Deze snijwerende t-shirt met korte mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende T-shirts, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. Dit is een constructie eis van veel internationale veiligheidsdiensten die eisen dat het met glasvezel versterkt snijwerend weefsel altijd veilig tussen twee lagen beschermt zit. De buitenste laag is een zacht Coolmesh laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag (Cut resistant Yarns) niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag.
.
Door het gebruik van een buitenste Coolmesh laag bereikt men een vochtregulerende werking en blijft deze snijwerende T-shirt in de zomer nog relatief fris en in de winter is hij heel comfortabel om te dragen. Bedenk dat veel goedkopere snijwerende T-shirts ofwel een veel lagere beschermingswaarde hebben of helemaal geen Coolmesh laag bezitten.
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een professionele snijwerende T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is een ernstige en praktische bescherming die de kans op snijwonden aanzienlijk verminderd. 
.
De T-shirt kan comfortabel gedragen op de huid als een gewone polyester T-shirt en veroorzaakt geen wrijvingswonden onder de oksels. Dit snijwerend T-shirt / sweater is dikker dan een gewone T-shirt en kan tijdens de winter onder de kledij gedragen worden en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen.
.
De T-shirt is machine wasbaar op 30°.
.
.
Dezelfde samenstelling van een zwart snijwerend T-shirt is ook verkrijgbaar in een versie met lange snijwerende mouwen.
.
.

Snijwerende zwarte T-shirt Cool-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium

.
tshirtcutlangmouw-1awit
Online bestellen selecteer uw maat
.
Maat XS : T-shirt = 199 Euro
Maat S : T-shirt = 199 Euro
Maat M : T-shirt = 199 Euro
Maat L : T-shirt = 199 Euro
Maat XL : T-shirt = 203 Euro
Maat 2XL : T-shirt = 205Euro
Maat 3XL : T-shirt = 209 Euro
.
Bij een messaanval komen er vrijwel altijd snijwonden voor aan de armen van het slachtoffer dit omdat het slachtoffer de armen (en handen) voor het gezicht houd om zich te beschermen. Een snijwerende T-shirt met lange snijwerende mouwen is dus uiteraard van groot nut bij een mesaanval.
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende T-shirts, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht Coolmesh laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag.
.
De met gasvezel versterkte snijwerende Cutyarn zit tussen de buitenste Coolmax laag en de binnenste Polyester mesh laag. Deze verhinderen dat het lichaam in rechtstreeks contact komt met het snijwerende weefsel of dat ze gasvezel zou kunnen ontsnappen in de ogen of in de longen van de drager. Dit is een eis van verschillende politiediensten. Door het gebruik van een Coolmesh laag blijft deze snijwerende T-shirt in de zomer nog relatief fris en in de winter is hij heel comfortabel om te dragen.
-
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en de lange mouwen). Dit is een professionele snijwerende T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is een ernstige en praktische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en gebroken glas. De T-shirt kan comfortabel gedragen worden onder het uniform of kleding en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen.
.
De T-shirt is machine wasbaar tot 30°
.
 

    Heeft u een vraag?