Webshop » T-shirts » Anti steekpartij T-shirts

Steekwerende T-shirts

VBR-Belgium snijwerende en steekwerende T-shirts online kopen belgie. Steekwerend en snijwerend shirt te koop in webshop. Combat alpha en bravo anti steekpartij T-shirts en Torskin pakketten beletten dat u als slachtoffer dodelijk neergestoken wordt
.Loading...

Deze verschillende anti steekpartij T-shirts hebben elk specifieke eigenschappen en kunnen voor verschillende omstandigheden gebruikt worden. Als steekwerende tshirts zijn ze gemaakt uit meerdere lagen snijwerend materiaal waardoor hun snijweerstand en steekweerstand vrij hoog is en een zeer efficiënte bescherming vormt tegen een dodelijke steekpartij. Deze T-shirt is in een beperkte mate steekvrije shirt voor heel wat messen.
-
Het dragen van een anti steekpartij T-shirt kan levensreddend zijn! 

Combat Cut Alpha shirt

Snijwerende en steekwerende T-shirt anti-steekpartij!

• Coolmax voering
• 3 lagen snij- en steekwerende Cutyarn
• Kevlar 3-Way: snijwerend, brandwerend en scheurwerend

Deze anti-steekpartij T-shirt zonder mouwen beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers.
Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met een driedubbele snijwerende Cutyarn voering. De driedubbele snijweerstand niveau 5 is absoluut nuttig tegen een snijdende aanvallen met een cutter mes, een vleesmes, een combat mes en kort Japanse zwaard. Een driedubbele laag snijwerende Cutyarn betekend ook een driedubbele steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.

Deze revolutionaire anti-steekpartij T-shirt is hierdoor met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken en kan het aantal slachtoffers, doden of gewonden van steekpartijen ernstig beperken.


Combat Cut Bravo shirt.

snijwerende trui voor bewaking en politie agenten.
Deze snijwerende T-shirt werd speciaal ontwikkeld uit de feedback van bewakingsagenten en is bedoeld om onder kogelwerende vesten te dragen. Waar de kogelwerende vest bescherming biedt aan de romp tegen een steek- of schietpartij, de armen en hals van de bewakingsagent zijn onbeschermd bij een ernstige aanval met een mes.

Als extra bescherming aan de armen werden de mouwen van een dubbele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 voorzien. Hierdoor bieden deze een hogere bescherming tegen het snijden met een vlees mes, combat mes of een korte Japanse zwaard. Bij een ruzie of aanval met een mes, worden de handen en armen gebruikt om zich af te weren waardoor er veel gewonden vallen met diepe sneden aan de armen.

Deze Combat Cut Bravo Shirt is dan ook een uitbreiding op de veiligheid van de bewakingsagent waarbij de kogelwerende vest belet dat de agent neergeschoten wordt en waarbij de snijwerende bescherming aan de armen, belet dat de agent neergestoken wordt door uitbloeding van de armslagaders.


Combat Cut Bravo shirt Full Protection.
 
Snij- en steekwerende T-shirt volledige bescherming zonder col.

Deze zwarte Combat Cut Bravo shirt Full Protection met lange mouwen en rits aan de col, is de basis T-shirt waar de afneembare col kan op geritst worden. Hierbij heeft men de keuze om zelf een bepaald type of col te kiezen. Combat Cut Bravo shirt Full Protection is voorzien van verschillende lagen snijwerende en steekwerende Cutyarn level 5.
De armen zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5.

De buitenkant van deze Combat Cut Bravo shirt Full Protection is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend.

De combinatie van de snij-, steek- en brandwerende Kevlar met meerdere lagen snijwerende en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen ernstige snijwonden, veroorzaakt door een aanval met een scherpe vlees mes, een combat mes of een korte Japanse zwaard. De vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met een mes of scherp voorwerp.

Combat Cut Bravo shirt Full Protection is dan ook de meest volledige bescherming tegen dodelijke steekpartijen waarbij de meerdere lagen snijwerend materiaal de vitale organen in de romp bescherm en kan beletten dat men doodgestoken wordt. Als slachtoffer van een ernstige steekpartij zou u beslist wensen dat u een Combat Cut Bravo shirt Full Protection aanhad voordat u neergestoken werd!