Webshop » Kogelvrij - kogelwerend vest tegen TT 33 Tokarev

Kogelvrij - kogelwerend vest tegen TT 33 Tokarev

Kogelvrij - kogelwerend vest tegen TT 33 Tokarev kopen. Engarde FLEX-PRO speciaal gecertificeerd tegen 7.62x25mm. Illegale pistolen 9mm en steekwerend 
.
tokarev-engarde-1-600
.
Een van de belangrijkste verschuivingen op het gebiedt van kogelwerende vesten in het jaar 2021 is dat het beschermingsniveau nu objectief wordt aangepast aan de reële bedreiging van de duizenden illegale TT33 Tokarev pistolen die de laatste jaren Europa binnen gesmokkeld werden. Het kaliber 7.62x25mm mag dan werd een oud kaliber zijn het is een zeer venijnige ding die moeilijk door zachte kogelwerende vesten kan gestopt worden. Daarbij zijn er verschillende soorten 7.62x25mm patronen op de markt waarbij de kogelpunt een verschillende hardheid heeft die zonder pardon door oude kogelwerende vesten kan boren.   
.
deluxe-tokarev-pistolen-2
.
Bij de samenstelling van de Engarde kogelwerede en steekwerende pakketten FLEX-PRO werd er reeds rekening gehouden met de opkomende bedreiging van de 7.62x25mm TT33 Tokarev munitie waardoor deze kogelwerende pakketten reeds officieel gecertificeerd zijn tegen twee van de meest voorkomende types 7.62x25mm Tokarev patronen die in Europa op de markt zijn. Dit maakt van het Engarde FLEX-PRO pakket het meest geavanceerde steek- en kogelwerende pakket die op dit ogenblijk verkrijgbaar is in België en Nederland en voldoet aan de reële bedreiging tegen de moderne gevaren van criminaliteit en terrorisme.
.
deluxe-gilet-par-balle-1-400

Engarde Deluxe FLEX-PRO
.
.

dual-use-zwart-kogelvrij-vest-engarde-400

Engarde Dual Use FLEX-PRO