Webshop » Vesten » Kogelwerende vesten kogelvrij vest » Kogelwerende en steekwerende vesten voor honden » Kogelwerend en steekwerend vest hond NIJ-3A Sioen

Kogelwerend en steekwerend vest hond NIJ-3A Sioen

Kogelwerend vest hond Sioen Kogelwerend en steekwerend vest hond NIJ-3A Sioen€ 1 744,00 inclusief BTW

Voorafbestellen (Pre-order)

Dit professioneel kogelwerende en steekwerende vest voor honden van het merk Sioen werd ontwikkeld in samenwerking met experts in bescherming voor K9 politiehonden, bewakingshonden en de hondensport.
.
Het kogelvrij en steekvrij tactical hondenharnas is officieel gecertificeerd als kogelwerend NIJ-3A (04), scherfwerend, steekwerend tegen messen en steekwerend tegen priemen. Het is ook slag of stootwerend om de ribben van de hond te beschermen.
 .
K-9 kogelwerend en steekwerend vest Sioen kenmerken:
.
- Verkrijgbaar in NIJ Niveau IIIA standaard materialen van Sioen
- Volledige borst, terug, en onderbuik bescherming
- Lichtgewicht, driedelige ontwerp
- Speciaal ontworpen juk, maximaliseert bewegingsvrijheid
-Verstelbare voor volwassen honden en gemakkelijk aantrekken
- Ontworpen maximaliseren warmteafvoer en ventilatie en is ademend
- Waterbestendig
.
Kogelwerend en steekwerend vest hond kogelvrij harnas Sioen
.
Kogelwerende en steekwerende pakketten referentie : NIJ-3A(04) VBPFIN1103
.
Beschermingsniveaus
.
Pistool: De oplossing is officieel getest en voldoet aan het niveau 3A van de NIJ0101.04 Amerikaanse standaard eisen. De oplossing beschermt tegen 9mm FMJ MC en 44magnum SJHP zowel (436 +/- 9) m / sec met een maximum van 44 mm als achtervlak Signature of trauma. Als gevolg van deze norm zelf kogelwerende pakketten beschermen ook tegen projectielen.22 Long Rifle, .38 ACP, .40 Smith & Wesson en .357 Magnum kalibers. 9mm V50 van 517 tot 553m / sec onder dezelfde standaard.
.
Granaatscherven: 17 grains FSP (Fragment simuleren Projectiel) V50 van 600 m / sec onder de NATO STANAG 2920 standaard (Edition 3).
.
Mes: geteste oplossing onder HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de P1 / B mes aan 17 Joules met een maximale penetratie van minder dan 7 mm. Ook positief getest onder de eisen van de Amerikaanse standaard procedure NIJ0115.00 niveau 1 met de S1 / G mes aan 24 en 36 Joules.
.
Priem: Getest onder de HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de SP spike 24 Joules
.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.