Webshop » Voetbalsupporters » Belgisch voetbal supporters artikelen » Kogelwerende flip-over zakken » Kogelwerende flip-over zakken tegen Kalashnikov » Zwarte flip-over zak TacTec met 4 kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone.

Zwarte flip-over zak TacTec met 4 kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone.

TacTec Flip-over 4platen NIJ4 Stand Alone voetbal Zwarte flip-over zak TacTec met 4 kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone.
TacTec Flip-over 4platen NIJ4 Stand Alone voetbal Zwarte flip-over zak TacTec met 4 kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone.€ 2 025,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
.
Zwarte flip-over zak TacTec met 4 kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone.
.
De TacTec Flip-over beschikken over twee zakken voor- en achterkant waar er harde kogelwerende platen kunnen ingestopt worden. Deze bieden dan bescherming waar dat u het meest nodig hebt namelijk rond de hartstreek. Door het gebruik van harde ballistische platen creëert men een superieure penetratieweerstand zonder het gewicht of lijvige karakter van een traditioneel kogelwerende vest. De TacTec Flip-over is ontwikkeld om grote prestatie van bescherming te leveren terwijl het een lichtgewicht en mobiel model is. De TacTec Flip-over beschikt over een skelet tailleband en juk schoudervullingen voor een veilige en comfortabele pasvorm, geïntegreerde web-platform, een eenhandig snel-afwerpsysteem voor hulpdiensten en verstelbare elastische taille banden voor stabiliteit tijdens periodes van hoge activiteit en een speciaal reddingshandvat voor een snel wegslepen van neergeschoten personeel. De 5.11 Tac Tec wordt in Amerika veel gebruikt door ordediensten en is dus een combat proof model.
.
Algemene eigenschappen.
Groot comfort en bewegingsvrijheid
Geschikt voor middelgrote of grote ballistische platen
Terug juk schoudervullingen verdelen gewicht gelijkmatig
Verstelbare taille en tensionele banden
Uitschuifbaar reddingshandvat handvat voor noodgevallen
Eenhandige snel-afwerpsysteem
Waterbestendige coating
Grote airflow panels tegen zweten.
.
Zwarte flip-over zak TacTec met 4 kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone.
.
DezeZwarte flip-over zak TacTec zak is uitgerust met vier NIJ-4 Stand Alone ballistische platen. Dit betekend dat de plaat alleen op zichzelf een geweerkogel kan opvangen. Het is dus niet van belang wat men onder de Stand Alone ballistische plaat draagt. Dit kan een lichte kogelwerende vest NIJ-2 of HG1A-KR1 zijn, maar dit kan dan evengoed een T-shirt of combat shirt zijn. 
.
Bevat twee stuks Harde ballistische platen Level NIJ-IV Stand Alone van 250x300mm
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 3.3 kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Bevat twee stuks Harde ballistische zijplaten Level NIJ-IV Stand Alone van 152x152mm
.
Als bescherming tegen oorlogsgeweren is deze Tac Tec Flip-over voorzien van twee kleine harde ballistische platen NIJ-4 Stand Alone van 152x152 mm met speciale zijzakjes. Deze zitten langs de zijkanten van de borst ter hoogte van het hart. Hierdoor biedt deze  Tac Tec Flip-over  plaat drager een kogelwerende bescherming tegen oorlogsgeweren zowel langs de voor en achterkant maar ook langs de zijkant van de borst. 
.
Enkel gebogen. .
Standaard afmetingen: 152x152 mm.
Gewicht: 0.9 Kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Voor de aankoop van een kogelwerende flip-over zak is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende flip-over zakken onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
 
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!
.