Webshop » Plaat dragers » Kogelwerende Trolley

Kogelwerende Trolley

Kogelwerende trolley als bescherming tegen terreuraanslag met Kalashnikov geweer. Met kogelvrije laptoptrolley op het openbaar vervoer.
.


  Loading...

  .
  De kogelwerende laptoptrolley

  laptoptrolley-3-30
  .
  De kogelwerende laptoptrolley met een plaat drager, is een comfortabele en mobile oplossing om en zware kogelwerende vest mee te nemen op het openbaar vervoer.
  .
  laptoptrolley-3-50

  Laptoptrolley Triton NIJ-4 Conj.


  Na overleg met verschillende van onze klanten gaat de voorkeur naar een kogelwerende laptoptrolley waarin de bescherming tegen Kalashnikov geweren kan gestopt worden als men reist met het openbaar vervoer.
  .
  pollux-kleuren-30

  Pollux zachte kogelwerende vesten

  Vooreerst wijzen wij er op dat u best altijd een discrete zachte kogelwerende vest NIJ-3A(04) draagt als er een terreurdreiging is wanneer u reist met het openbaar vervoer. Deze zachte discrete kogelwerende vest kan u beschermen tegen kogels van handvuurwapens en fragmenten van een bomexplosie,
  platen-sat-set-1.

  Harde kogelwerende platen

   echter als u zich wenst te beschermen tegen de kogels uit Kalashnikov geweren dan hebt je harde ballistische platen nodig.

  dsc00572-w-30

  In principe kan men een harde kogelwerende plaat NIJ-4 Stand Alone ook in uw aktetas, rugzak of laptoptas steken. Voor iemand met een zwakke rug is dit de meest geschikte oplossing.
  .
  dsc00590-3-w-30

  Een laptoptrolley komt veel voor op het openbaar vervoeren en loopt op wieltjes. Hierdoor is het vrij eenvoudig en comfortabel oom een zware harde kogelwerende plaat drager me te nemen op het openbaar vervoer. Bij een onmiddellijke dreiging waarbij een terrorist op u kan schieten met een Kalashnikov geweer,

  dsc00598-3-wit-30

  dan kan u de kogelwerende laptoptrolley voor de borst of het hoofd houden om zo u vitale organen ronde de hartstreek te beschermen. De kogels uit het Kalashnikov geweer geraken niet door de kogelwerende laptoptrolley
  .
  akms-1

  Uit verschillende terreuraanslagen met Kalashnikov geweren kan men afleiden dat de dodelijke schietpartijen van enkele minuten tot wel een uur lang kunnen duren. Het duurt dus een lange tijd waarbij de slachtoffers onder vuur genomen worden.
  .
  dsc00606-4-w-30
  Van zodra er schoten gelost worden met een Kalashnikov geweer of u hoort de knallen in de onmiddellijke omgeving hoeft u enkel uw kogelwerende laptoptrolley te openen en de kogelwerende plaatdrager boven uw zachte kogelwerende vest aan te trekken.

  dsc00611-2-w-30
   
  De laptoptrolley is altijd binnen uw handbereik samen met uw zware kogelwerende bescherming.
  De kogelwerende laptoptrolley loopt op wieltjes en is heel gemakkelijk mee te trekken tijdens de reis met het openbaar vervoer, zonder dat u altijd met een zware kogelweren vest NIJ-4 compleet uitgerust op de trein, tram of bus moet zitten.

  trolley-operator-1-w50-set

  Operator trolley       5.11. tac tec trolley


  Er zijn verschillende soorten laptoptrollyes beschikbaar met verschillende soorten plaat dragers en verschillende soorten beschermingswaardes.