Producten » Militaire uitrusting » Militaire kledij » Militaire combat shirt » FR-CRSC-Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend

FR-CRSC-Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend

FR-CRSC-Combat shirt  Multicam Nomex IIIA FR-CRSC-Combat shirt  Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend
FR-CRSC-Combat shirt  Multicam Nomex IIIA FR-CRSC-Combat shirt  Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend
Inclusief BTW

Uitverkocht

FR-CRSC-Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend
.
(Fire Resistant - Cut Resistant Spectra-Coolmax - Combat shirt Multicam Nomex IIIA vuurbestendig-snijwerend)
.
In navolging van de Combat Cut Bravo shirt die speciaal ontwikkeld werd om bewakingsagenten een snijwerende bescherming te bieden aan de armen werd een gelijkaardig principe ook toegepast in de FR-CRSC-Combat shirt Multicam, dit om de militairen die bewakingsopdrachten uit voeren een gelijkaardige snijwerende bescherming te bieden aan de armen, schouders en hals.
.
De basis is een vuurbestendige Nomex IIIA shirt van DuPont met een Ripstop PC material Multicam bedekking aan de armen en schouders. Onder deze Ripstop PC material Multicam is er een snijwerende Spectra-Coolmax voering. Tegenwoordig wordt de Multicam beschouwd als het meest efficiënte allround camouflage patroon.
.
Nomex IIIA van Dupont is een goede brandwerend stof die in veel brandweer kledij gebruikt wordt en de drager een vuurwerende bescherming biedt tegen brandbommen of IED.
.
Snijwerende Spectra-Coolmax voering biedt een lvl5 snijwerende bescherming aan de armen en schouders die buiten de bescherming van de kogelwerende vest vallen. De Spectra van Honeywell en Coolmax zijn allebij gekende weefsels in de defensie sector.
.
.


Gerelateerde producten


Recensies

Er zijn geen recensies gevonden.

Schrijf recensie

Naam Check
Bericht Check
tekens resterend
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore