Webshop » POLITIE UITRUSTING » Politie kogelwerende vesten

Politie kogelwerende vesten

Kogelvrije vest politie te koop belgie, kogelwerende en steekwerende vesten legaal kopen, kogelvrij en kogelwerend klasse 4 , niveau HG2-KR2-SP2 Sioen HG1A-KR1, steekwerend, tactische tactical kogelvest, online webshop winkel uitrusting en kleding, accessoires, holsters en politie materiaal voor op politievest 

De politie kogelwerende vest van SAT kan door politieagenten individueel aangekocht worden mits het ondertekenen van de eindgebruikersverklaring. De aankoop van de Politie logo’s voor op deze vest kan enkel via een officieel aankooporder van de desbetreffende politiedienst.
.
De officiële Politielogo's worden op onze website niet getoond, dit in verband met de copyrechten van de Federale Politie en werden vervangen door het VBR-Belgium logo.
-
pol-vbr-logo-3-klein
.


Loading...

.

 Kogelwerende vesten SAT

.
sat-banner-vbr-belgium-nl1
.
Politie kogelwerende vesten worden ook de security of bewakingsagenten gebruik. Enkel de politie logo’s zijn gereserveerd voor de politie.
.
.
sirius-blauw-1-022-w-label-1
.
Kogelvrije politie vest HG2-KR2-SP2
.
Ook de officiële beschermingswaarde niveau HG2-KR2-SP2 die geëist wordt door de Federale Politie is online, in de webshop of winkel naast onze politie uitrusting en kleding verkrijgbaar. Ook nog verschillende andere kogelwerende en steekwerende vesten.
.
.
platecarrier-1-007awit-reeks2
.
Triton plaatdragers
Plaatdragers met harde ballistische platen klasse 4 om boven een politievest te dragen zijn verkrijgbaar in de VBR-Belgium shop 
.
.
crius-2
.
Tactische kogelwerende vest

Tactical uitrusting zoals een tactische kogelvest met molle systeem is verkrijgbaar

.
.
sirius-gran-1-w-120

Kogelwerend vest NIJ-3A-GRAN
.
Ook het nieuwste kogelvrij vest type die kogelwerend, steekwerend voor messen en priemen zoals dikke naalden en scherp geslepen schroevendraaiers , granaatscherf werend en zeer soepel in licht om te dragen, zijn verkrijgbaar bij VBR-Belgium.