Webshop » Vesten » Kogelwerende vesten » QPC kogelwerende vesten » QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04) GRAN Multicam

QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04) GRAN Multicam

QPC Multicam NIJ-3A(04) QPC kogelwerende vest NIJ-3A(04) GRAN Multicam€ 757,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De Condor Quick Release Plate Carrier (QPC-NIJ-3A(04)- Multicam  is prijs/kwaliteit een zeer praktische carrier die veel te bieden heeft. Vooreerst is de Condor QPC ontwikkeld om zowel zachte ballistische pakketten als harde ballistische platen te dragen.
.
Deze QPC NIJ-3A(04) is en basis steek- en kogelwerend vest die een mesverende bescherming biedt tegen aanvallen met messen tot 15 Joule en een kogelwerende bescherming biedt NIJ-3A(04) tegen de pistool- en revolver kalibers 9x19mm-.44Magnum. Het voordeel van deze vest is dat de klant de vest later kan upgraden met harde ballistische platen als bescherming tegen geweerkalibers zoals deze van de FAL, M16, Kalashnikov, Dragunov en tal van zware jachtwapens.
.
De Condor QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit is tegenwoordig om medische redenen niet meer weg te denken. Het snel afwerp systeem laat toe aan de hulpdiensten om een slachtoffer te ontdoen van zijn kogelwerende vest zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen. Dit is van uiterst belang bij verwondingen aan de ruggengraat.
.
De QPC beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL. De vest is verkrijgbaar in verschillend kleuren waaronder Zwart, Oliv, Coyote, Multicam.
.
De Condor QPC vest is voorzien van twee zakken, voor-en achterkant, waarin harde ballistische platen kunnen geschoven worden. Het is mogelijk om verschillende soorten van harde ballistische platen te gebruiken als bescherming tegen de kogels van de FAL, M16, Kalashnikov, Dragunov en tal van zware jachtwapens.
.
De beschermingswaarde van deze vest is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in particulier bezit zijn. Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende vesten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. 
.
Kogelwerende pakketten referentie : NIJ-3A(04) GRAN
.
Beschermingsniveaus
.
Pistool: De oplossing is officieel getest en voldoet aan het niveau 3A van de NIJ0101.04 Amerikaanse standaard eisen. De oplossing beschermt tegen 9mm FMJ MC en 44magnum SJHP zowel (436 +/- 9) m / sec met een maximum van 44 mm als achtervlak Signature of trauma. Als gevolg van deze norm zelf kogelwerende pakketten beschermen ook tegen projectielen.22 Long Rifle, .38 ACP, .40 Smith & Wesson en .357 Magnum kalibers. 9mm V50 van 525 tot 538m / sec onder dezelfde standaard.
.
Granaatscherven: 17 grains FSP (Fragment simuleren Projectiel) V50 van 605, 581, 616 en 591m / sec onder de STANAG 2920 standaard (Edition 3).
.
Mes: geteste oplossing onder HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de P1 / B mes aan 25 Joules met een maximale penetratie van minder dan 20 mm. Ook positief getest onder de eisen van de Amerikaanse standaard procedure NIJ0115.00 niveau II met de S1 / G mes aan 33 en 50 Joules.
.
Priem: Getest onder de HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de SP spike 24 Joules met een maximale penetratie van 10mm. 
-