Webshop » T-shirts » Snijwerende T-shirts bescherming niveau 5 » Snijwerende zwarte T-shirt Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium

Snijwerende zwarte T-shirt Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium

Snijwerende T-shirt CCP-LM Snijwerende zwarte T-shirt  Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium
Snijwerende T-shirt CCP-LM Snijwerende zwarte T-shirt  Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-BelgiumSnijwerende T-shirt CCP-LM Snijwerende zwarte T-shirt  Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-BelgiumSnijwerende T-shirt CCP-LM Snijwerende zwarte T-shirt  Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen VBR-Belgium€ 183,00 inclusief BTW

Ruime voorraad


2XLarge / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 189,00Bekijken
3XLarge / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 189,00Bekijken
Large / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 185,00Bekijken
Medium / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 183,00Bekijken
Small / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 183,00Bekijken
XLarge / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 183,00Bekijken
XSmall / Snijwerende T-shirt /Coolmesh-Cutyarn-Polyester / Lange mouwen€ 183,00BekijkenDeze snijwerende T-shirt met lange mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende T-shirts, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht Polyester laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Coolmesh laag.
-
Bedenk dat veel goedkopere snijwerende T-shirts ofwel een veel lagere beschermingswaarde hebben of helemaal geen Coolmesh laag.
-
De buitenste Coolmesh laag en de binnenste Polyester mesh laag verhinderen dat het lichaam in rechtstreeks contact komt met het snijwerende weefsel. Dit is een eis van verschillende politiediensten. Door het gebruik van een Coolmesh laag blijft deze snijwerende T-shirt in de zomer nog relatief fris en in de winter is hij heel comfortabel om te dragen.
-
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en de mouwen). Dit is een professionele snijwerende T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is een ernstige en praktische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en gebroken glas. De T-shirt kan comfortabel gedragen worden onder het uniform of kleding en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen.
-
Geschikt voor: Militair, politie en persoonlijke verdediging.
-
De T-shirt is wasbaar.
-
t-shirt-maten-vbr-belgium-nederlands-1Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.